17

До 26

преди 5 години

Става дума за бошняк, бе ***!Религията в Босна е исляма, в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, България са християни.

16

Galia69

преди 5 години

Сигурно някой мюслим или африкански *** е направил цялата работа...Преди няколко месеца се натъкнах на един клип:https://youtu.be/XBTJ5uhS7zkВ тоя клип се говори за Европа 2029, а всичко това се случва още от сега.Боже Господи...

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21В статията ясно пише, че стрелящите са говорили на славянски език. Доказателство, че Русия е износителка на тероризъм. Може да са чеченци или сръбски рyбладжии, пратени да дестабилизират.

14

Бау бау

преди 5 години

Пак американо-руска пропаганда. То нали в Русия или в САЩ стрелби НЯМА НИКОГА та всяка стрелба или битово престъпление в Европа се тръби като нещо НЕЧУВАНО и ФЕНОМЕНАЛНО. Някой иска да съсипе ЕС, толкова ли сте слепи? Вие журналистите спомагате най-много с тази истерия, която създавате! Стегнете се малко. Стрелба в ресторант, въй въй! Нали я виждаме Англия колко е прокопсала, срина й се паунда и обеднява. Иначе ЕС е много лош. Освен това в соц. мрежи е ПЪЛНО с американски и руски трoлове.

13

Анонимен

преди 5 години

Гвардията на,Ханко от село Осеня,и чопбуколавара Станулкин

12

Анонимен

преди 5 години

пак издънка на някой,алхабаровец,не кандисаха на фоерверки,въш-ки

11

Хай

преди 5 години

Участниците в нея са говорили славянски език - сърбохърватски.==========Ясно, босненски мохамедани.

10

месара

преди 5 години

по случай Коледа, "мигрантите" ги поздравяват, да не помислите че е терористична атака, в Европа терористи няма!

9

Евролибераст

преди 5 години

Голяма работа, няколко ранени, важното е да сме солидарни и толерантни спрямо стрелците.

8

Питащ

преди 5 години

Интересно, какви са тези американски шерифи на снимката? Във Виена вече те ли са заместили австрийската полиция? Или редакторите вече са си пийнали?

7

Алах Мохамедов

преди 5 години

Правоверният е изпаднал в амок тъй като са му сервирали виенски шницел. Свински, разбира се, изпържен в мас по оригинална рецепта. Нарушили са му халал диетата.

6

Расия

преди 5 години

Ако съм на жители на вече случилите се атентати в страни като : Англия, Швеция, Норвегия, Финландия, Белгия, Франция, Германия, Испания, Италия, Холандия, Австрия и други, вече да съм се вдигнал на бунт и да аъм изтинал управляващите либерали, които присаждат ислям който убива останалите, нормални граждани. Анексия на Европа къю Руската Федерация! Да спасим Европа!

5

ТHE Патриот

преди 5 години

Това е вече новата европейска коледна традиция терор и атентати ,сега се почва .Благодаря ЕСССР!

4

Любопитен

преди 5 години

Пак ли кришнари?

3

Европейка

преди 5 години

Защо веднага антитерористичното звено?Няма ли да се разследва причината?Ако е психично пострадал бежанец,недоволен от Европа,решил,че Нова година вече е дошла.

2

Анонимен

преди 5 години

Нападателя е викал Ааааалелуя.

1

Скандал

преди 5 години

за парко място.