7

Крадене на кабели,

преди 5 години

релси и въобще проводници е ТЕРОРИЗЪМ!Да се приеме Закон за това и се наказват с ТЕЖЪК труд- копане на канали и др., защотот НЯМА ПОЛЗА от лехтуненето ИМ в затвора: нито ще ПОУМНЕЯТ, нито ще учат, за да РАБОТЯТ. НЕНУЖНО е присъствието на ТЕРОРИСТИ- бълг. граждани на ЗЕМЯТА.

6

ПЕНКО

преди 5 години

КОГАТО НИЕ БЯХМЕ ВЛАСТТА / ПРИ ПАРТОКРАТСКАТА ДИКТАТУРА / - ПОСЕГАТЕЛСТВАТА НА ЕЛЕКТРОТО И ЖП СРУКТУРАТА БЯХА ТЕРОРИЗЪМ И НАКАЗАНИЕТО БЕШЕ СМЪРТ /ЧЛ.1 ОТ НК / !!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

абе факт е, че за да откраднат хиляда лева, нанасят щети за милиони. Които не ги плаща чез, нали се сещате. Та затова присъдите тр да са сериозни... ама друг път

4

Stin

преди 5 години

A vashte krajbi koi da gi kaje do okradahte bedniqt narod

3

Анонимен

преди 5 години

Тоя е расист, иска наказания за престъпления извършвани от хъхрещите. Не знае ли, че те са бъдещето на България и че те не носят наказателна отговорност.

2

Анонимен

преди 5 години

и всеки път "за да се краде метал/мед" веднага се сещам кой е злонамереника, същият който ползва ток който НИЕ плащаме, нанася щети на дружеството което за да е на плюс отново ги взима от НАС.=> това е ***, във всички състояние паразита трябва да се премахва, а не да се гледа и развъжда.Трябва да се мисли веднъж за винаги да се отстрани от организма.

1

Крадците от ЧЕЗни

преди 5 години

Преди време авария спря тока в центъра на София за 3 часа. Крадете и не инвестирате, май самите вие сте заплаха за националната сигурност.