49

АнонимеН

преди 5 години

ЧАДО АМА АКО ТОВА СТАНЕ ЩЕ ЗАКРИЕМЕ ПОЛОВИНАТА КАТОЛИЧЕСКА ЦЪРКВА :D

48

Анонимен

преди 5 години

Вярващите хора са си пак вярващи,просто религиите започват да губят своята важност,или просто казано,да отслабва тяхното влияние върху хората.Вярващ,не значи непременно религиозен.Ако някой твърди че съществува само това което виждаме,и до което може да се докоснем,го определя като чиста проба ,,материалист'',или както е прието в по-модерни времена да се определя ,,материалистът'',със епитетът ,комунист''.Комунизмът признава само материалното,но забравя че ,,светлото бъдеще'' е също нематериално

47

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЕ ТРЯБВА ВСИЧКИТЕ ДА СЕ ПРЕДАДАТ.

46

Анонимен

преди 5 години

Територията на България е била византийска. Та, походите им срещу нас са били за възстановяване на загубени територии ;)-

45

Анонимен

преди 5 години

Добре че има папа да каже нещо за Христос.Да четем енциклика за доброто и любовта!От наще брадатите само за разкол и досиета .

44

Анонимен

преди 5 години

Византийците са ислямски продажници .Добре че Ватикана ги унищожи до крак !

43

Анонимен

преди 5 години

Педофилите са в църквато, защото там закона не ги лови. Най-много д ги пратят в някоя забутана енория из третия свят.

42

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам критиката на папството ?Походите на Византия срещу България за морал ли са или за богатства ?

41

Анонимен

преди 5 години

Ами богати сме да ...И владеем света ***,а ти си просто един смешен критиката на папата !Целувай ръка *** и мълчи да не стане лошо !

40

Анонимен

преди 5 години

Ние сме богати ,а вие слуги и пак искате в нашия клуб !*** !Всички са че властта на папата жалки комплексари !Нищо не знаете .

39

Анонимен

преди 5 години

Войните на католиците са за власт и богатства. И историята го знае това. Не е отричано дори и от католиците. Исторически Докторанте ;))))))

38

Анонимен

преди 5 години

Унищожаването на Византия от османлиите е било платено от католицизма. Католиците винаги са използвали турчетата да им вършат черната работа. За избитите от османците българи са виновни католиците. Това е история.

37

Анонимен

преди 5 години

Войните на католицизма спасиха света и показаха Исус и на най затънтените места в света .Факт .Затова папата е световен лидер на религията ,а вие сте сами за себе си !

36

Анонимен

преди 5 години

Точно семейства и банки, подвластни на католическата църква са финансирали напредването на турците в Европа и то точно в регионите, управлявани от православието. Напредването на турците е спряно на границата на регионите, населявани от католици. Католиците са опитали да унищожат православието с помощта на турците. Мнохо по католически е това, не мислиш ли? Забележи, не по християнски, а по католически ;)-

35

Анонимен

преди 5 години

Историята доказа правотата на папата ,Византия умря .Точка .КатолициМа надживя толкова империи и е още тук защото е религията на Исус .А войните му рицарите ниспасиха от исляма !

34

Анонимен

преди 5 години

Едиснтвената реална заплаха за ислямизиране на Европа нкога не е била реална. Идвала е от Османската империя, а военните походи на османлиите са били ФИНАНСИРАНИ о Европа. Тоест, в момента, в който турците са станали заплаха за Европа финансирането им е било спряно и те са загубили всички битки. Понеже е трябвало да изплащат кредитите, били са оставени да владеят завзетите територии. Твърдението, че католическата църква е спряла ислямизирането е безпочвено.

33

Гошо

преди 5 години

ПРЕКРАСЕН ПРИЗИВ НА ПАПАТА,ПИТАМ СЕ -КОЙ ЩЕ ЗАЕМЕ ТЯХНОТО МЯСТО?ТЕ И ТАКА ДОБРЕ Я КАРАТ,ПЪК И НАЛИ ДОБРЕ СА СИ СВИКНАЛИ!РАДВАЙТЕ СЕ!ИДВА КОЛЕДА!А ПО КОЛЕДА,СТАВАТ ЧУДЕСА!СЪВЪРШЕНСТВОТО Е ВРОДЕНО ВЪВ ВАС!КОЛКО ОЩЕ ВИ ТРЯБВА?БЕЗСМИСЛЕНИ ПРИЗИВИ ЗА ВЯРА,ЧОВЕЧНОСТ И ДОБРОТА!НЕ ТОВА Е ПРИЗИВА!

32

Анонимен

преди 5 години

Господин ИСТОРИЧЕСКИ ДОКТОРАНТЕ, как ще обясниш факта, че католиците наричат православието ОРТОДОКСАЛНИ ХРИСТИЯНИ? Това е повече от показателно за фалшивостта на всичко, което твърдиш тук ;)))КОлко си голям, ама колко си плиткоумен ;)))))-

31

Анонимен

преди 5 години

*** ,кръстоносците спасиха Европа от ислямизиране това е главната им геполитическа цел !*** !

30

Анонимен

преди 5 години

Ако ти имаш докторска титла по история аз имам харем ;)-Та ти дори не се изказваш правилно, за каква докторска титла говориш ;)))))Едва ли имаш и висше образование, доколкото съдя по последователността на изказванията ти ;)))