Едно време в кухнята на баба непрекъснато имаше контрол от такива като БАБХ. Ама тогава нямаше ГМО. Сега ако ядеш друго освен ГМО ти пращат БАБХ.
До House M.D.Не е виновен персонала! Виновни са тия, които пишат изискванията към този персонал. В момента всеки носител на стафилококи, стрептококи, а също и всеки туберкулозен, може да работи в ресторант и да заразява! Нищо не го спира. За здравната книжка само бъркат в з*дн*ка и ако там всичко е наред - минаваш. Отделно, че и върху това няма контрол. Знам човек, работил в ресторант месеци въобще без здравна книжка.
Само дето не разбрахме за кое заведение и за коя кетъринг компания става въпрос. Това ще да е супер секретна информация.
Затвориха кетъринг фирмата, натровила деца във Варна