8

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да видим закон да се работи по-малко. В ерата сме на видоките технологии, защо още вдигат работното време?

7

Ачо

преди 5 години

Македонците подариха държавата си на Албания и сега ще дават съвети? Ало Скопие! Има ли някой горе?

6

Петко

преди 5 години

Гледайте как се прави в Унгария господа социалисти и се учете. И в България има много работа за вършене но държавата ни гледа с всички сили да пречи на хората които искат и могат да работят. И после ще питате защо сме най бедни в Европа.

5

Орбан е държавник!

преди 5 години

Истински държавник - бачкаш повече и ти плащат повече! Какъв ви е проблема бе,джендерасти?!

4

Анонимен

преди 5 години

Само две думи, понеже говорих с родата в Унгария. По трудовото им законодателство никой няма право насила да ги кара да отработват тези допълнителни часове. АКО РАБОТНИКЪТ СЕ СЪГЛАСИ ДА ГИ РАБОТИ МУ СЕ ЗАПЛАЩА ПО ПОВИШЕНА ТАРИФА.Сравнете това с положнието в България. Много хора работят по 15 часа при някой частник, но ги осигуряват на половин работен ден и никой не ги пита искат ли или не. А българските профсъюзи просто не се интересуват.Ткова нещо в УНГАРИЯ НЕ БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ.

3

Анонимен

преди 5 години

Орбан и Вучич дават убежище на криминалнопроявени лица,каквито са Груевски,с влязла в сила присъда и Зветан Василев източил милиарди от фалиралата КТБ.Последният се укрива в Белград,а любителят на скъпи мерцедеси-Груевски в Будапеща.Нима Сърбия има право да затвори главата по правосъдие?Нима Унгария не заслужава санкции от ЕК?

2

Анонимен

преди 5 години

Както винаги нищо не се разбира от манипулативните ви статии, досега никъде не съм прочел ясно исказана тезата на Орбан за законопроекта, нито исканията на протестиращите.Имаме един законопроект,един Орбан и едни протестиращи и до там.

1

истина е

преди 5 години

Този човек мисли за народа си за разлика от нашите мафиоти ,които мислят само за олигарсите ,защото получават от тях огромно подкупи !