38

Стефанов

преди 5 години

"И въпреки зловещите цифри обществото се обяви против приемането на Истанбулската конвенция, в която се предвиждат мерки срещу домашното насилие и агресията срещу жени и деца." - до автора Василия Пейчева - госпожице, обществото не приема ИК не защото иска да си трепем жените и дъщерите, а ЗАЩОТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА чрез неопределената сексуалност в детската възраст, рекламирането на "трети пол", възможността да се сключва брак между еднополови и претенциите им за осиновяване на деца и

37

Драган

преди 5 години

Тия жени дето са бити, не са бити без нищо ! Тая защо се е хванала с такъв като Росен, имала е и мъж ! Всички сами са си виновни, не им е виновна държавата !

36

Анонимен

преди 5 години

Какво се чудите, това е лицето на болното ни общество.

35

Анонимен

преди 5 години

Пак за ГРОБ да гласувате?

34

истина

преди 5 години

Защо казвате на МИЛИЦИОНЕРИТЕ полицаи ???????? Всички лоши неща които се случват в България са дело на МВР

33

Анонимен

преди 5 години

До Ум"полицайте", "съдийте"Поредният форумен капацитет.

32

А истината е

преди 5 години

Че при Иван Костов престъпноста падна под нивата от 1985 , а икономиката растеше с минимум 12% годишно.600 хиляди нови фирми се откриха , от обикновените българи , а за олигарси не бяхме и чували.

31

Анти-(0р0(0ид

преди 5 години

Пак претопляте манджата за тази конвенция и пак лъжете и мажете, за да настроите хората да я приемат за нещо нормално. Пътят към ада е покрит с добри намерения са казали хората. Някаква си измислена конвенция няма да опази жертвите. Беззаконието и липсата на държава са най-големите причинители на убийства. Нямаме полиция, нямаме съд, нямаме прокуратура. Какво искате някаква конвенция да оправи нещата ли. Тя по-скоро ще ни зароби и ще развърже ръцете на НПО-тата да си правят каквото искат.

30

Анонимен

преди 5 години

До Бай СтавриНе защото приятелчето му го очистил за да не го издаде.

29

Анонимен

преди 5 години

Обаче за смъртните наказания-трябва да има и да се прилагат бързо.Ето например някакъв талибан от Пазарджишкият затвор се оплакал че трябвало да се обръсне.Ако го бяха разстреляли нямаше да има такива проблеми.

28

Бай Ставри

преди 5 години

Нали избягаха двама от затвора, като единият умря в престрелка при отмъщение, а втория не разбрах хванаха ли го?

27

Анонимен

преди 5 години

Може непълнолетната да е била от ромски произход.Те са шлякат от 8-9годишни.Нищо не им правят щото тва им било етническа особеност и традиция.Едва ако се оплаче тогава ги разследват.Ама тя се оплаче и след тва казва ама аз го обичам.Нещата там са неразбираеми.Ем го обича хем искала ама той я изнасилил.И поради тая причина му родила 3-4 деца.Е и тоя от Нови Искър с кривата глава.Хванали го полицайте с неква на 12 години гола да я пипа и гали.Казала че и харесва и тя така искала.А сега де...

26

Ум

преди 5 години

Не са виновни полицайте хайде стига. Виновни са съдийте които ги пускат. Държава цирк ... блудствал единия с непълнолетна и му дали 2,5г пробация . Е нещо да ми кажете? Да сте чули някой да лежи 10-20г и да ги излежи всичките?Без коментар, тези съдии за са бес илото.

25

Анонимен

преди 5 години

Много американски филми гледате нещо какво вътрешно разследване-те си пият ракият заедно и ходят да си празнуват рождените дни на една маса в една кръчма.Умрелият си е умрел те няма да си чупят хатъра за да доказват че баджанакът им е гръмнал някой а не е трябвало.А и повечето имат там в системата роднини-жени,деца братчеди,братя,вуйчовци чичовци понякога и дедовци.Чакай ги ти да се саморазследват.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Извинявай,не се заяждам но си представи следният случай.Ходиш си по улицата със слушалки в ушите.Кефи те някое парче усилил си музиката до край.Зад теб спира цивилна астра.Вътре чичко милиционер.Сваля джама и казва властно "чшш я ела тука бе" както повелява наученото от полицейското училище.Ти през тва време виждаш автобусът който идва на спирката и ти трябва.Затичваш се за да го хванеш.Не си чул зовът за проверка.Полицаят вади пищака и те разстрелва защото се чувства провокиран.

23

тя

преди 5 години

наркотици,алкохол,гмо- води до изперкване

22

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че законите в повечето страни(откъде идва не знам)са страшно загрижени за правата на престъпниците, но пренебрегват правата на гражданина.Мисля че дойде с хипи културата.На времето в Либия, в селските области,за кражба сечаха ръце. Красива гледка,казвам ви,удовлетворява чувството за справедливост.

21

Анонимен до 21

преди 5 години

То хубаво ама всеки като знае че полиицай може да го гръмне и ще си прави сметката. И роми и крадци, и всеки който иска да престъпи закона. Винаги ще имаш едно на ум ако решиш да престъпиш закона.

20

до 21

преди 5 години

Предимството при варианта, който предлагам е, че ушевият подлежи на вътрешно разследване на действията му при причиняване на смъртен случай, а това се превръща в обществен интерес.Отрицателното при сегашното положение е, че полицаите примерно трябва да се молят на банда развилнели се роми да не ги бият много докато дойде подкреплението. След което ги пускат, че са електорат...

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19То хубаво това ама как ще се докаже че на някой ушев днес не му е криво нещо извади пистолета и застреля няколко човека.После ще каже-провокираха ме.Всякакви хора вземат в полицията а комбинацията от овластен комплексиран човек с малки възможности но с много власт е безумна.Ще гърмят наред само по подозрение.Ще се заформят банди-притрябват им спешно пари харесва си някой който изглежда има пари застрелва го прибира кешът.След тва си пазарува нов телевизор.