144

Истукан

преди 5 години

Кога са слизали БСП, ДПС и ГЕРБ от първите 3 места. Ще си останат пожизнени управляващи, а държавата ще се казва Тъпистан, защото останаха само ***, умните хора избягаха в чужбина.

143

Подхуев

преди 5 години

Гледам, че всички проучвания са еднакви:На първите 5 места - от Герп та до АБВ - печелят и управляват бившите кумунисти и агенти на ДС!Бетон баце!!!Нема мръданя за простолюдието - мазохисти останали в тази страна.

142

ПОЗНАВАЧ

преди 5 години

До Анонимен до 160Комунистите са русофили, жокер требе ли ти?

141

Докога ?

преди 5 години

10 години Боко разцепва БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

140

Anela

преди 5 години

Така е, БСП са популисти и с обещания за малки данъците и високи на заплати ще се върнат на бял кон.Но ако се задържат пълен мандат - валутния борд ще падне (това им е една от целите)- и тогава българинът ще си припомни що е това висока лихва, двуцифрена инфлация и т.н.. Да му мислят тези с ипотеки, лизинги и кредити. Дори кредита им да е в лева - някой да е виждал банката да губи от кредити. Перпетуум мобиле и губеща от кредитни лихви банка все още няма открити

139

Анонимен

преди 5 години

Ми те всички са един дол дренки, за какво да гласувам. Все едно да избера кой крадец да ме окраде. При всички положения съм прецакан.

138

Жеко

преди 5 години

Бат Бойко или Бате Борисов се е учил от бай Тошо. Нали въздишате по бай Тошо? Бате Борисов е абониран за властта за 40 години напред. Корнелия може само да му мие краката и да пие водата. Наздраве!

137

Ицо

преди 5 години

БСП е партия от хора без лица и без идеи. Да не дава Господ да идват на власт че тогава и клошарите ще емигрират в Германия.

136

Даскала

преди 5 години

Реформаторския блок с лидер Радан Кънев ще ги отнесе всичките.

135

Анонимен до 160

преди 5 години

За кои комунисти говориш за тези от БСП или за тези от ГЕРБ уточнявай се ?

134

Анонимен

преди 5 години

Докато комунистите минават повече от 2% симпатизанти, дотогава България ще е с отчайващо нисък стандарт за живот...

133

Американ

преди 5 години

Почти един от четири българи е комуноид!? След като е *** по цял свят!? Те затова живеете смотано, щото всекиму според акъла.

132

Анонимен

преди 5 години

Пише се ГРО666 (Гробари-Сатанисти)

131

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа, а не партия!

130

Анонимен

преди 5 години

До МнениеИ като намалят данъците и цените, 150-те милиона за болните деца отде ще дойдат?От небето ли ще паднат?

129

Анонимен

преди 5 години

Стига с тая партия възраждане бе.Отваря ли сте им сайта?Има там раздел личности.Идете ги вижте.Деб_ил до деб_ила мила майно льо.

128

Мнение

преди 5 години

С тези увеличения на цените, както и двойното увеличение на местните данъци, мисля, че ще се отрази догодина на изборите... Тези просто си отсякоха клона! Ако сега БСП излязат как в програмата си ще намалят данъците и цените - сигурно ще спечелят доста гласове.

127

Чичо

преди 5 години

Да е жив и здрав г-н Борисов и да ни управлява и 4-ти мандат. Повече от ясно е, че по-добър от него няма да има в скоро време.

126

А бе

преди 5 години

До БАБА КУНАИма си хора за всичко,въпросът е колко мъртви души ще набере Цецо за ГЕРБ....

125

Ха-ха

преди 5 години

Ще е забавно да видим парламент само с ГЕРБ,БСП и ДПС!И ако доскоро очевидната коалиция би била БСП-ДПС,то вече не е така.Червените отнесоха много негативи заради ДПС и са силно разколебани за съюз отново.ГЕРБ пък са склонни само на тайни договорки с ДПС,виждайки печалния опит на БСП.Изобщо ДПС се явява като един п.ар.аз.ит,който изсмуква жизнените сокове на всичко,към което се прикрепи....