23

Анонимен

преди 5 години

До Кифлата 24Ми за това искам да си купя, виждаш че едвам пиша!

22

Кифлата

преди 5 години

Пич ... пише се гИнеколог

21

Хуй

преди 5 години

Жалко щях да поръчвам една за космонафта

20

marquise

преди 5 години

Колко от нашите депутати и висши държавници са с фалшиви дипломи?Започнете от Майката на държавата, която е в кабинета на Бойко Борисов.

19

Анонимен

преди 5 години

Има ли за доктор генеколог? Колко?

18

Гъдел

преди 5 години

Че то почти всички кметове по селата в Северна и североизточна България са със фалшиви дипломи от Шуменския университет сектор туризъм или Варненския медицински. Повечето директори и ректори на университетите също са замесени в схемата. По точно те директорите и ректорите ги правят и регистрират в МОН а после онези са пионките дето пращат и вземат парите. Ако съм един следовател ще ги спипам за нула време но къде с нашите следователи, нали са приятели със директорите и ректорите. 😄

17

Тъпанар

преди 5 години

Едно време всички физкултурници обясняваха, че да учиш "вишо" е загуба на време и трябва да си болен от шап, за да го направиш. Лека -полека се осъзнаха, започнаха да ни управляват и вденаха, че това трябва. Поне 50% от управляващите ни са с купени дипломи. И те така! Първо богатите и "елита" прави нещо, после раята. Това, че още има оставени вратички за фалшиви дипломи, е за новите управляващи

16

Анонимен

преди 5 години

До Пишман ВисшистЗатова трябва да се затворят бг университетите и на тяхно място да се отворят чуждестранни.

15

Анонимен

преди 5 години

Бг дипломите нямат никаква стойност по света понеже образованието в бг е на дъното. То голяма част от хората които са завършили висше са преписали на поне 30 процента от изпитите пък и голяма част от информацията която са научили е остаряла.

14

V

преди 5 години

Българските виши кетапи служат само за атака на държавната хранилка .В западна Европа наистина не може да се пласират,но в САЩ политиката е друга .Там дипломи със стойност са признати .Смисъла е по простите народи като българския да плащат цената от над 50 000 лв .Като медицинските са даже над 100 000 лв . а после американския народ да ги ползва ;) Но това не се отнася за държавнохранилческите кетапи без стойност например българските юридически направо са забранени в САЩ ;)

13

Край

преди 5 години

Българите си раздадохме дипломи за " вишо" за да не работим. Ние сме най-учените хора на света -40 университета имаме. Сега вече и ромите се изучават - кой ще реди паважа не знам.Ром ме пита - Можем ли да уредим на бравчеда диплома за средно. Как бе човек и за какво му е - питам. Иска вика да учи висше. НЕ Е ВИЦ. Ми що му не уредите диплома за висше - питам. - АААА не бате, той иска висшото да си го учи.Та така.

12

ШибиРиби

преди 5 години

Покрай фалшивите дипломи и на истинските се гледа подозрително. Ако нямаш някой който да те сложи на работа ще си слушаш че дипломата ти е призната и че имаш право и с това ще си останеш. Репутацията на българите е основно изградена на трафиканти и фалшификатори които обичат Русия . Щом държавна агенция раздава фалшиви гражданства какво да говорим.

11

Пишман Висшист

преди 5 години

Българска диплома - фалшива или истинска, за нищо не ти трябва. В чужбина никъде не се признава. Можеш да си избършеш знаете какво с нея.

10

Анонимен

преди 5 години

Повечето депутати на ГЕРБ са с фалшиви дипломи, Стефан Апостолов дори не може да чете.Но пък е син на любимия кмет на Боко -. Симитлийският.

9

Владимир Зидаров

преди 5 години

Половечето дипломи на виЗшисти от партия ДОСТ и ДПС са издадени от Шуменския университет.Там и без булгаристански можеш да вземеш виЗшу.Стига патици да има.

8

V

преди 5 години

Дългосрочното обучение е замислено само и единствено за медицински цели .Дори и то не трябва да се извършва в университети .По долу говорех за дипломите от снимката ;) При вишото кетапостроене проблемите са първо че не се знае кой е ,,клиента,, Кой ще плаща ??? За да започнем от самата основа да строим къщата ,а не от покрива ;)

7

Анонимен

преди 5 години

Ама са си легитимни защото имат нужните атрибути от МОН нали? Защо не го пишете?

6

Анонимен

преди 5 години

А хората с купени украински дипломи за медицина и фармация кога?

5

Доктора

преди 5 години

Аз платих малко повечко за сърдечен хирург. Намърдах се после в екипа на най-богатия доктор. За пет години мога да кажа че байпасите ги връзвам със затворени очи. Задобрях много. Всичко се учи, стига желание да имаш. Дипломата само ти отваря вратата.

4

КОНСА

преди 5 години

от 5 години имам диплома за зъболекар едва последната година две вече се справям добре то майсторлъкът идва с опита а и добри пари се вадят но не си купувайте че много лекари ще станем