13

Тео

преди 5 години

Сега ... в коя държава живея не е важно, но познавам хора, които са били предупреждвани от полицаите. Отделно пише, че случката се е разиграла към 9.00 вечерта. Колкото до системен тормоз - пак си има начини за справянне със ситуацията. Но ме съмнява, че в хотел иде реч за нещо системно. По -скоро пиянска свада с елементи на хладно оръжие.

12

Анонимен

преди 5 години

абе тео, ти в коя държава живееш ? какво оплакване, каква полиция ? няма кой да ти помогне.

11

Ум

преди 5 години

Наръган с нож = дребно хулиганство?Лелее тази държава всеки ден пропада все повече и повече.Втори въпрос: хотел в Кърджали предполагам се обитава само от цикламени нали, обикновенно те са по силната музика.Сомалия на Европа, добре дошли.

10

Анонимен

преди 5 години

До Теоне си живял до съседи като нашите, да видиш чудо. и бомбардировките в сирия са със сигурност по- безшумни!

9

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми се вижда истина. Ако съм в хотел и ми пречи шум, ще звънна на рецепцията да се оплача, а няма лично да се разправям. Пък и честно казано, като отсядам в хотел някак си не съм се сещал да мъкна ножове в себе си.

8

Тео

преди 5 години

Съдейки одобренията на някои коментари се убеждавам, че опростачаването на нацията върви с пълна сила. Абе, хора, в кой век живеете? Ако не те кефи шума идващ от съседа говориш с него - ако не ще - полиция, ако пак не ще - тогавапак викаш полиция и му пишат акт. Всичко друго е самоуправство - бой, спиране на ток, ножове, пистолети заради ... музика. Нима сме в ивицата Газа? Само трябва да ни раздадат оръжие и ще се изпотрепеме!

7

браво

преди 5 години

Мда, така става, като някои живеят на принципа- "Ще си правя каквото искам!". До всички шумни съседи: След 22 ч. пазете тишина! От работа, немотия и стрес, нервите ни са опънати, така че шумът провокира към агресия! А и след работен ден, човек в собствения си дом, иска спокойствие! Аман от несъобразителни *** (не хора от село, а хора с манталитет Бай Ганьовски)! Браво на момчето!

6

Анонимен

преди 5 години

Добре, а пускането на силна музика в разрез с правилата какво е? Онзи само жертва ли ще бъде или и провокирал инцидент?

5

Petar, NY

преди 5 години

Браво, вече настигнахме Американците, живеем в екшън.

4

Анонимен

преди 5 години

Никога не пушете тютюн без бандерол, може да е друго.

3

Анонимен

преди 5 години

Браво, нападение с нож - дребно хулиганство :)

2

Анонимен

преди 5 години

400 грама тютюн без бандерол в стаята на пострадалия. Тоя така се е напушил с тютюн без бандерол, че е почнал да прави простотии. Тютюн без бандерол! Как така? Можеше да пишат какъв селяндурр е, че е.

1

Анонимен

преди 5 години

Не стана ясно този, който е вдигал шум, дали е наказан. Според мен силната музика извън съответните заведения също си е хулиганство.