10

Фенка на Шон Мендес

преди 5 години

Забавно е колко ограничени хора има на този свят. Щом момчето е стигнало до това ниво очевидно има талант. Това че вие сте комплексирани не означава че момчето е гей. А и не разбирам какво е лошото всеки втори тийнейджър харесва Шон, Трой или Ариана. Тези хора са постигнали нещо в живота и са за пример. По-добре да съм фенка на "гей" отколкото на Фики ;))

9

,.

преди 5 години

Как може всички да го плюете като не сте постигнали нищо. Той не е гей а и да е няма нищо лошо. Не разбирам как може такова палячовци като вас да си седите в къщи и зад монитора сте много смело но да ви видим на живо нищо няма да кажете защото ви е страх.

8

Анонимен

преди 5 години

"Чувствам се така, сякаш имам нужда да ме видят с някого публично - някое момиче, за да докажа на хората, че не съм гей."Стандартният ход на всеки гей, който иска да го мислят за нормален. Как беше оня виц за лекаря и пациента: - Докторе, усещам боли в задния вход.- Момче, докато продължаваш да го наричаш "вход", ще продължава да те боли.

7

Анонимен

преди 5 години

Когато пееш и изглеждаш като гей, за какъв да те мислят?

6

Анонимен

преди 5 години

И тоз се крий катакто се криеше Айртон Сена след като се раздуха новината той побърза да си наеме мацки който уж били негови гаджета. Че и тоз същия.

5

Анонимен

преди 5 години

Ох, писна ми от тоя Шон Мендес!: (Кой ти е любимият певец?- и всеки втори тинейджър казва - Шон Мендес, Трой Сиван и Ариана Гранде.!

4

Анонимен

преди 5 години

Шон, или слагай каШОН, или не се показвай пред ората

3

АнонимеН

преди 5 години

УЖАСЕН ПЕВЕЦ ОТВРАТИТЕЛНО ПЕЕНЕ ТОКУ ЩО ГО ЧУХ ! И ТОВА ИМА МИЛИАРД ГЛЕДАНИЯ ТОЗИ СВЯТ ВЪРВИ НА МНОГО ЗЛЕ!

2

тоя кво се дърпа

преди 5 години

Нали е престижно да си гей!?

1

Коки

преди 5 години

Какъв е тоя и каква е тази новина? бляк.