13

Galia69

преди 5 години

За жалост на кралица Елизабет II, пра-пра-внучето й ще бъде черно маймунче, ако плата на ционистите за унищожаването на бялата християнска раса продължи.

12

65

преди 5 години

Ако по-често пишете ,за наши майки,ще се чувстваме и ние кралици.Напр.,за Гери Малкоданска и нейното бебе ,за Славена Вътова и др.и др.

11

Анонимен

преди 5 години

Две думи само да се кротува на американска пенсия не върви, защото никой не те брои за нищо. Внука с "кралско потекло" ще се оправи някак си.

10

65

преди 5 години

Престанете вече с тия писаници.Колко много български момичета и жени ,са заслужили да четем за тях. Напр.:станали майки скед 4_5инвитро,борят се за живота на детето си,или оставили децата си на баба и работят по 14ч. на ден.Хайде стига вече с ттия крале.

9

Dino

преди 5 години

Shte bade cherno!

8

анонимен

преди 5 години

Откъде Томас знае каква майка ще е дъщеря му ? А,да още от сега си гушка корема ....

7

Анонимен

преди 5 години

тая мулатка втора употреба .нито е хубава.нито образована .нито от благородно потекло.не ни занимавайте с тези търтеи точно нас българите

6

Анонимен

преди 5 години

Докога ще ни занимавате с тая овца, както и с кралските плешо, рижко, кривогледко, старата чупакабра и драмите им? Не разбрахте ли, че на никой не му дреме за тези клоуни?

5

Иван

преди 5 години

Леко ми писна от тази персона и като цяло от кралското семейство на Великобритания и техните сложни брачни и извънбрачни връзки! Като,че ли си нямаме никакви проблеми за решаване и трябва всеки ден да се питаме и тревожиме кой от кого и кога ще роди в Бъкингамският дворец...идиотизми...

4

123

преди 5 години

Дъщеря ти ще разкаже играта на целия кралски двор

3

ГАДОРЯН

преди 5 години

Най обсъжданите жени, Маркъл и Кардарашян хахаха. О времена, о нрави!!!!

2

Ха-ха

преди 5 години

Тоя са го отсвирили отдавна(основателно или не),къде се натиска?Ще го посетят накрая от ми-6 и...Бог да го прости!Вярно,може и да припечели некой паунд,ама да не доживее да ги харчи.

1

ШибиРиби

преди 5 години

Вече почва да ми се пресича лaйнoто от Маркълите.