363

Анонимен

преди 5 години

Тия па само услуги търсят. Блж

362

Анонимен

преди 5 години

Колко ли е трябвало да деградира този човечеч, за да трябва да страда цял народ, че не искат част от тях да дадат последните си 20 лв за един човек. А леля му си купува тоалети 5-6 бона един. Не сме виновни за трагедията, но се вмекчава вина. Дрогата не прощава. Мир на праха ми. Вижте само кълнете си властта и корумпираните че не можете да траспортирате момчето. Тоя беден народе е изяден

361

Анонимен

преди 5 години

Кой е дегредадирал? Май богаташи просят пари от бедни? Всичко да им на сметка. Егати наглите хора, честно казано.

360

Анонимен

преди 5 години

На полицая работата му е да премахва опасността за обществото, рискувайки себе си. С това поведение това момче е доказало, че е опасност за американското общество и ако не сега, то по - късно може да убие невинен човек. Полицая е действал правилно. Не е нормално да се дрогираш. Не е нормално да носиш нож постоянно. А направо си е ненормално да носиш нож и да се дрогираш. Тъжно, но ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ Е ОБЯСНИЛ НА ТОВА МОМЧЕ, ЧЕ ИМА НЕЩА, КОИТО НИКОГА НЕ БИВА ДА ПРАВИ?

359

Американци

преди 5 години

Психопат бил ,луд бил .. Гръмни го там да им дойде акъла на другите шизофреници тяхната.. , че само се перчат че не подлежат на наказание. Като си луд убиец така ти се пада . Който убива да го гърмят на момента . А тия дето мрънкят за тоя *** ще видят какво е ако посегне да убива техен близък , племе загубено. Един такъв *** трябва да им кръцне главите да видят как е , един *** дрогиран да ти посегне на живота.

358

Анонимен

преди 5 години

Нещо обмена на опит с американската полиция не може ли да направим?Ето,идват американски пилоти заедно със самолетите си,да пазят морските ни граници от Русия!Добре е да ни пратят и 100тина полицай ,баш когато е най-напечено в ромските квартали!

357

Куршум

преди 5 години

А не бе като тука ще го чакат да убие някой и после да се прави на шизофреник-номера на българските убийци.И после загубения съд с години да не може да го осъди.Е така и тука трябва да ги гърмят гадните престъпници, да видиш дали ще смеят да си подадат носа.Ред трябва да има.

356

Наблюдател

преди 5 години

Българите започват да плащат за глупостта си да живеят в тази луда страна, където могат да застрелят детето ти в училище. Но така е като гледат на света през доларова банкнота.

355

до Морския

преди 5 години

Не бе - България е ... само казвам!

354

Морски

преди 5 години

САЩ не бяха ли най-голямата демокрация...само питам.

353

ШибиРиби

преди 5 години

Имаше един журналист от в. Труд дето не спрял на полицейска проверка в Невада и като го настигнали казал че е от вестник Труд хахахаха , умрели ме направо ме просна на земята. Не са го арестували не защото е журналист а защото са го видяли че е от друга планета и че с тая БГ шофьорска книжка няма как да му сложат глоба на ***

352

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах защо трябва да събират пари за разноски по адвокати и погребение. Нали имат фирма, а и Гала не е бедна да прати пари. Тия хора нямат срам така да злоупотребяват с тази трагедия.

351

Анонимен

преди 5 години

В САЩ няма понятие неизбежна самоотбрана Там е като в казармаПонятието е:Явно нападение над поста и часовия На полицаите работата е не да бяга, а да отвърнат с олово ако ги нападнат.

350

RAZOR RAMON

преди 5 години

ХУУУА ХУУУА...Браво на полицая. Нарко-пласиорите да си вземат урок от Горги Пенеф .

349

На сапун

преди 5 години

Там идва и заминава всяква *** и ако някои тръгне да те убива коли изнасилва имаш правото да се зашитиш да го учистиш и направят нищо в съда ако ходите там да знаете

348

usa = на джудже

преди 5 години

Много джен.дъри у нашата държава ей. Само за тридесет години се размножихте като ***. На къде отива тоя соросоиден свят незнам. Не е на добре. Наркомания , алчност и смрад. Бг. в края на 2018г.

347

Бай Петко

преди 5 години

Стреля се на месо понеже там е пълно със всякаква измeт 90% от населението е генетично увредено

346

Анонимен

преди 5 години

Крали Марко се дуелира с Дарт Вейдър...Побеждава го...и докато си бърше меча , си мърмори:- Ба го и астматика...щеше да ми изкара очите с таа ламба

345

Анонимен

преди 5 години

То си пише тоя имал много "клиенти" братовчетка му казва познавали го в града.! Тя пък половин гадина него виждала сигурно е "много работила" и нямя време. При такъв оборот от "клиенти " да психаса!?

344

Анонимен

преди 5 години

Ааааахахаха... шизоините ганчовци - хем искат някою да пуца разбуканите роми у нас...хем се писаха адвокати - хонорис кауза - на изпадналото в амок наркоманче..Горната диагноза - съм я обяснил в текста!Браво на полицая !Ту сърв енд протект..У нас - само ту сърв...на партийци и роми!