25

Анонимен

преди 5 години

Ami prav si USA i angliq iskat robi da sa im evropaecite ?tyi kato aranskiqt i afrikanskiqt svqt ne stavat za nischto.

24

САЩисаните

преди 5 години

Англия и САЩ искат да разпаднат ЕС за да наложат волята си над континента - икономически и политически. Това е официална доктрина както на Тръмп, така и на британските плъхoве-брекзитъри. Европа трябва да има това предвид и да потърси стратегически диалог с Русия. Имаме нужда от политици с характир, които да се опълчат на наглите наглосакси. Змията хапе най-много когато умира. Сащ губи влияние и се мъчи със зъби и нокти да го предотврати за сметка на "съюзниците" си. Зла империя.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Хайде да се разкарате от Европа и да оставите европейските дела на европейците. Германия и Франция са си достатъчно големи и велики. Франция даже има ядрени оръжия и космическа програма, а Германия има мощна индустрия и дори амепиканците научиха, че немските коли са по-добри от американските. Като гледам какви пишман съюзници сте и какво ви е отношениета към Европа, май наистина Русия ще се окаже по-малкото зло. Благодарение на Тръмпaнaра, САЩ се дискредитират в цял свят.

22

Анонимен

преди 5 години

Арабите трябва да бъдат оставени сами на себе си да се оправят помежду си.Както е било винаги.Изолация от останалия цивилизован свят.

21

Скептик

преди 5 години

Спира безмиленото пилеене на средства. Аз също се чудех защо САЩ се врат навсякъде. Интересно докъде ще стигне.

20

Бау

преди 5 години

Долара падна веднага на кешовия пазар. А се беше качил за празниците. Мухалa не спира да прави бели ...

19

Анонимен

преди 5 години

И защо да се изтеглят от Европа като без Америка Европа е загубена ? Пък и сме във втора студена .Познати френско германски дъвки ,ама за 100 г освен че станаха няколко пъти световни по футбол от европейските сили няма кой знае каква полза.

18

Анонимен

преди 5 години

А защо да се изтеглят от Европа ,за да почне нова германо руска война ли ?

17

Реалноста

преди 5 години

Тръм обеща на избирателите си да ги отегли и го направи .Оня дребен плужак в кремъл три пъти обявява победа и накрая ще го изритат бетер авганистан .Въобще всички *** били руски били сороски горете в ада .пп БСП ще загуби изборите ако ще газ да пускате през ушите чарвени бок,,лу,ци

16

Анонимен

преди 5 години

Незнам ама това е огромен коледен подарък за Ердоган. Скоро сирийския вилает на неоосмансманската империя ще набъбне значително по площ. Да се готви и българския ...

15

Анонимен

преди 5 години

Ами с Япония кой им помогна?Сталин ли /Кой помогна на Сталин за германците А на англичаните и французите кой им помогна в двете световни . Навсякъде имат бази ама загубили влияние.И римляните след големите си стратегически войни имат поражения тук там ,ама всеки помни Римската империя .Просто четете историята .

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Сами ли ги спечелиха? Много американски филми гледате. Със здраве!

13

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се махнат от Европа? Германия е все още окупирана от САЩ - с десетки хиляди войници, десетки бази на територията. И без суверинитет да избира самостоятелно канцлера си. Да, договора е засекретен, но след толкова години всички гермаци са наясно, това е публична тайна вече. От Европа да се разкарат, това е важно за европейците. А по ония страни - каквото търсили - намерили са го.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами как да кажа .....Исторически погледната САЩ спечелиха най -важните войни за 100 г -ПСВ,ВСВ,Студена война ....А в Ирак на два пъти ни показаха звездни войни .Далеч сте от истината.

11

Анонимен

преди 5 години

Браво, Тръмпи. Пак ще те изберем, считай втория мандат за сигурен, пък може и Нобелова.

10

Vive la France

преди 5 години

След Тръмп САЩ повече никога няма да бъдат същите и ще са загубили голяма част от влиянието си по света. 17 години воюваха в Афганистан, а сега се изнасят с подвити опашки. Имат ли спечелена война от ВСВ насам или такава в която да не разчитат на коалиции? Избягаха от Виетнам, от Сирия, а сега от Афганистан. На краварите всеки им е виновен, то не бяха Русия, Китай, Мексико, Франция, Германия, Канада.. има ли някой с който да са в добри отношения? Бавноразвиващи се типчета с IQ на зелена еуглeна.

9

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е разбрал, че от войни по целия свят губи американската икономика, а се облажават определени тарикати.

8

до 1

преди 5 години

Гледай да не свърши и каналина ,че тогава започва нова велика октомврииска революция !

7

Коце кмета

преди 5 години

Интересно, много добрия Обонго, носител на нобелова награда за мир, запали 5 войни и беше много гууд, велик направо. Тръмп изтегля войски и подкрепя мирни споразумения, ама е много лош, ужасен направо. Верно световното население е поне 90% ***, ама е редно сорошоидите поне малко да се постараят и да измислят малко по-достоверна картинка...

6

Анонимен

преди 5 години

До брадатите пак идват.Те брадатите са баш до русия, Америка е далеч.