41

Петърчо

преди 5 години

Леле мале колко се засегнахте. Статията доколкото си спомням е за дарението на 5000 лева народни пари само и единствено с цел реклама и политически точки на партията която хвърли на вятъра 2 милионни евро (народни пари) за най-ненужното нещо. Но прави сте това че ГЕРБ крадели няма нищо общо с наглостта и лицемерието БСП. Защото всички знаем че те изобщо не милеят да се върнат на власт. Но ето проблема докато вие оправдавате БСП с поведението на ГЕРБ няма нищо да се промени в България. ***!

40

ВЪПРОС

преди 5 години

ЗАЩО ТЕХНИЯТ ПРОЦЕНТ Е 1,6%, А МОЯТ САМО 0,6% ??? ИЛИ И ТОВА Е КАКТО ПРИ ПЛАТЕНИЯТ ОТПУСК??? ТЕХНИЯТ КОДЕКС НА ТРУДА ДРУГ ЛИ Е ИЛИ Е СЪЩИЯТ КАТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН, КОЙТО ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ???????????

39

Анонимен

преди 5 години

Петърчо, ще има ли суджучета за коледа?

38

Анонимен

преди 5 години

ДО ДОДОСИГУРНО ЗАТОВА КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ НИЩО НЕ ДАВА, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ОТЕЦ ИВАН НЯМА ДА ГИ ВЗЕМЕ.

37

Анонимен

преди 5 години

ТЛЪСТАЦИТЕ ОТ ГЕРБ НИЩО НЕ ДАВАТ.

36

Анонимен

преди 5 години

може и нищо да не дадат, важното е да е от сърце!

35

Анонимен

преди 5 години

До ПетърчоПетърчо,комунисто-фашистите от ГРОП,вземаха парите от църквата да строят джамии,не само това,ами и осъдиха една бедна църква да плати 14 000 лева разходи за ***, поповете плачеха в безпомощността си,защото няма от къде да вземат тези пари,а и църквата *** не изхвърля,дори парафина за свещи се претопява и изполва отново.Трябва да ги освободят от тази такса или както е на запад,да си плащаш за количеството изхвърлена смет,а ако не изхвърляш смет- не плащаш и така е справедливо

34

Додо

преди 5 години

Ако отец Иван има малко доблест и чест, то никога не би взел и стотинка от комунистите. Грехота е, преди всичко!

33

Анонимен

преди 5 години

Камелиике, а вие колко събрахте за отец Иван? Говоря за редакцията на вестника!Защото е доста глупаво, да очакваш дарение от ПП, при положение че парите ѝ идват от данъците ни!Затова питам - Вие колко заделихте?

32

Анонимен

преди 5 години

До ПетърчоПетърчо,а няма ли да попиташ за милиардите които се откраднаха при герберите?Да видим герберите колко ще дарят на деца и пенсионери.

31

Петърчо

преди 5 години

А няма ли *** да обясни защо за телевизия хвърлиха 2 милионна евро народни пари вместо да ги дадат за хуманитарни цели? И понеже срам нямат нито за лек от една депутатска заплата дарение си правят маркетинг пред избирателите. Поне да си бяха премълчали за "голямото" дарение и да се надяваха че някой въпреки това че се сети нещо да напише по въпроса. Браво другари направо заслужавате все да сте си на власт. Чакай малко не сте ли? Еми да не се чудите защо не сте и няма и да сте.

30

Анонимен

преди 5 години

Бензинджийче-депутат се отказва от депутатска заплата 5000 лева. ОК но тези 5000 лева за колко време ще стигнат за приюта?? Не е ли по добре да има месечен бюджет за този приют вместо еднократно плащане и символично депутатско "ощетяване" та вече гръмнаха новините. Аман от червени ***.

29

Чистач

преди 5 години

Левите депутати 50 г. ни обясняваха как религията е опиум за народа,гонейа ни от църквите,преследваха свещеници и ги правеха агенти....,но сега елате ги вижте - дават пари на отец Иван ,за да покажат колко са боголюбиви !!!!!!!!!!!! *** ти лицемерието и тъпия им комунизъм!

28

Анонимен

преди 5 години

Защо им плащат пари за трудов стаж, като на болшинството простосмъртни, същите тези депутати им ги отнеха.

27

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

А КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ САМО ГЛЕДАТ КАКВО ДА ОТКРАДНАТ-

26

Фичо

преди 5 години

Имало един свестен от БСП-то. Обаче другите си вземат тези 5000 лв. и си купуват с тях кокаин, амфетамини и вибратори.

25

Forever

преди 5 години

Смешна сума,и те самите знаят колко е смешна,но белким народа каже Браво,нали се готвят за избори.

24

Бсп са гадове

преди 5 години

До 23. По-добре нищо, отколкото 5000, като знаем колко имат. И да бяха си кротували.

23

Анонимен

преди 5 години

До Бсп са гадовеПоне нещо са дали, за разлика от много други.

22

Винету

преди 5 години

До 16 и 17. Глу.паци, ГЕРБ беше дал много повече на отеца.