23

Анонимен

преди 5 години

До този " всички го правят" В България се " съчнявам"

22

ft

преди 5 години

Това ще го отнесат към "борбата с фалшивите новини" И ще обявят че списнието телевизията или там организацията няма нищо общо. " фалшивите новини са продукт на няколко човека на запад или на Путин." Иначе западните медии говиорят "само истина " и самата истина. Е разбирасе политически коректно и съобразено с политическата обстановка. Как да обясним цензуриране на официална реч на Обама (когато беше президент)?

21

Анонимен

преди 5 години

То това не е новина! И не са само Шпигел, всички го правят!

20

Creeping death

преди 5 години

Преди време някой писа статии за Гуантанамо, как масово нарушавали човешките права на терористите, подлагайки на мъчения - пускали им хеви метъл, и по-конкретно Меtаllica.Представяте ли си??Та питам, да не е бил Релотиус авторът?

19

Конспирации

преди 5 години

Този Удо Улфкоте е тотален хахo. Първо е християнин, после става атеист, после приема исляма, а после започва да плюе срещу исляма! После членува в неонацистки организации и развива теории на конспирациите как Барак Обама горял библии и т.н. Иначе умира от сърдечни проблеми, никой не го е убивал. И естествено неговите глупости се разпространяват из руската пропагандна медия Рaша Тудей да омаскаряват Запада. Мислите си, че сме вчерашни и не можем да проверим фалшивите путински новини. Греда!

18

Ха-ха

преди 5 години

"...Си Ен Ен заяви че отнема две награди,които е присъдила през 2014 на германския журналист Релотиус..."От CNN по-лъжлива медия няма в света,а за Европа-Дойче веле.Естествено и двете медии имат нещо общо-Сорос.

17

Анонимен

преди 5 години

99 процента от нашенските журналисти правят същото. Или за по-сигурно само копи пейст от други места

16

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Не, Фалшиви, а Много Фалшиви медии! Немците надминаха и Китай по фалшификации - за справка - дизелов двигател Фолксваген!

15

Анонимен

преди 5 години

То в днесбг и 14 не фалшифицирани няма (((

14

Анонимен

преди 5 години

Добре, че днеса не е получавал такива награди - няма какво да му вземат. Все пак днеса държи наградата на читателя - най - посещавания Български новинайски сайт за последните няколко години подред ;)-

13

ай сиктир

преди 5 години

Нима това учудва някой новините се фабрикуват и поднасят по начин удобен за господарите. Спомнете си едни епроветки които размахваше генерал Колин Пауъл в ООН преди началото на нахлуването в Ирак и какво се оказа после, че били пълно менте .

12

Американофил

преди 5 години

Същите фейк нюз плюят нонстоп по Тръмп. Не четете дойче веле, шпигел или cnn! Някой ден, а този ден няма да бъде далеч, левичарите (за по-благозвучно наричани "либерали") ще отговарят за престъпленията си пред закона.

11

Анонимен

преди 5 години

Германия е още под американско владичество. Нема да се чудите, че вестите се фризират за уфцете.

10

муспи

преди 5 години

И най душещипателното в този род публикации е, че не става и дума за евреите които дължат на 100% Медиите, Парите, Правителствата, Армиите, Здравеопазването, Образованието, Футбола (франция световен шампион с ***), и най вече, алфата и омегата на владеенето на света от предисторически времена - засилието на диваците върху белите!

9

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, почнаха да им падат фалшифицираните масчици на западните шизофрен-журналяги. Сигурно над 50 % от новините на запад са фалш и лъжа. Днес.бг, също доста измислени фалшиви статийки имат, защото са предимно преведени фалшифицирани статии от западни медии. И ко прайм ***??

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно дали примера му ще бъде последван и от други журналисти, защото ако бъде има опасност в Германия журналистите да станат голям дефицит. И не само в Германия. Като гледам как се лъже за Русия ми се изправят косите. Пък дано и някой журналист у нас последва примера му, макар,че едва ли.

7

House M.D.

преди 5 години

Почтен човек вестник не пише!

6

Анонимен

преди 5 години

Влиятелният немски репортер Удо Улфкоте, който миналата година шокиращо заяви, че всички западни средства за масова информация са напълно фалшифицирани (Ние всички лъжем за ЦРУ) и получи бан от Facebook през юли тази година (2016) за разобличаването му на заговора на канцлера Ангела Меркел по наводняването на държавата й с ислямски радикали, бе извикан от Доналд Тръмп за лична среща. Но той не е пристигнал за полета за Ню Йорк в петък вечер (13 януари) и скоро след това бе открит мъртъв в дома

5

Анонимен

преди 5 години

люгенпреса

4

Анонимен

преди 5 години

"В началото на месеца 33-годишният Клаас Релотиус е получил наградата "Репортер на годината" за статия за млади сирийци, които предизвикали избухналата през 2011 г. гражданска война в Сирия."Преди време немският журналист Удо Улфкоте написа книга за положението в журналистиката. Разпращат се съчинения директно от Вашингтон, журналиста от дадената страна си поставя името под статията и следва огромен скок в кариерата. Пари, награди, слава...