5

Анонимен

преди 5 години

Кой е Слави Бинев ли? Някой който имаше дразги с Георги Илиев/бог да го прости/. Та сега Бинев ще прави нова организация в която да членуват всички които са напреднали в бойните спортове,и могат да убиват с голи ръце,и ще се водят на картотека в МВР,както по комунистическо.От 2000,станали 6000,и не могат да бъдат контролирани.Новата организация ще сложи отговорници към Нац.Сигурност/полицаи/,които да пресяват желаещите да се занимават с карате.Власта започва да се страхува от ,,любовта народна

4

Волов

преди 5 години

Сит търбуха за наука глух

3

Анонимен

преди 5 години

Слави Бинев е от старата школа.

2

Анонимен

преди 5 години

Той обясни трансфера си от Патриотите към ДПС с това, че в "Атака" не са му давали поле за изява, докато в Движението той ще има такова."Не забравяйте, че аз съм един от конструкторите на Обединените патриотите. Исках да се съберем отдавна така, както сега. Но има хора, които бъркат патриотизма с личното обожание. Патриотизмът е чувство", каза Бинев.

1

Анонимен

преди 5 години

Депутатът заяви, че досега не е обръщал внимание на имиджа си на мутра, защото не е смятал това за важно, затова сега си обяснява реакцията на хората от културния бранш срещу себе си с наслоените разкривявания на неговия образ през годините.