12

нострадамус

преди 5 години

Да го закриват ,няма полза от него

11

Присмехулник

преди 5 години

гугъла е същата месомелачна машина за пари! смешниците от гугъла ме проверяват с робот, дали не съм робот... да се спукаш от смех.. а скапаните картинки на гугъл капча са просто срам за всяка китайска цензура от времената от издаването на първия пергамент! толкова за "свободните" медии" на гугъл и фацебук!

10

Присмехулник

преди 5 години

а защо цуки-сбърки не може да закрие това изродче на щази? ами защото това е, като във всяка секта и мафия: веднъж влязъл - няма излизане освен с краката напред.. :-))) сектата фацебук е пълният краш на системата на евреите с парите!

9

Присмехулник

преди 5 години

фацебука е поредното Глобално доказателство, че евреите могат да продадат всичко за тридесет сребърника... за евреите просто няма ценности, за тях всичко е въпрос на договорка. не, че съм мераклия на еврейските майки, но сигурното е, че винаги можем да се споразумеем със синовете им за ценатата...

8

Присмехулник

преди 5 години

не е клет, а проклет.

7

Горан

преди 5 години

А, кой бие когото и да било по главата да си въвежда реални лични данни в клюкарника!? Пък и никой не е задължен да го ползва.

6

Анонимен

преди 5 години

до 1,2,3,4,5 и другите умници.Никой не ви задължава да ползвате Фейсбук.

5

Цецо

преди 5 години

Къде е колегата, който местеше...? :)

4

акуд

преди 5 години

наред с фалшивите новини фейсбук и други платформи прескачат всички политически цензори. елита по високите етажи ще направи всичко възможно да спре информираността на обикновените хорица

3

Анонимен

преди 5 години

Над 400 села в България са обезлюдени !

2

Анонимен

преди 5 години

aйде да се срива най-после и да се свършва с тоя клюкарник......

1

Вижте какво

преди 5 години

Цялата работа ще се намести, когато на всички тия майкрософти, фейсбуци, гугли, твитери и прочее , бъде забранено да събират по какъвто и да е начин всякакви лични данни посредством бисквитки, чорби, яхнии и т.н. , с благовидния предлог, че това било за подобряване качеството на обслужването и т.н. Не искаме да ни подобряват каквото и да било, както и да било и да ни питат искаме ли и защо не искаме! ЗАБРАНА и ГЛОБИ! СОЛЕНИ!