44

Не човек, а звяр!

преди 5 години

До Трандафор БосевДа арестуват трите дъщери на Цуци, повод винаги ще се намери, и чак след 1 ден да се обадят на Физкултурника и жена му. Да ги закарат да правят компания на Иванчева и Петрова, та злобарят-баща да разбере как се живее като куче. Мръсен, злобен и алчен възпитаник на Помощното училище, завиждащ на всички по-образовани и по-умни от него. Борисов, махни го този звяр от ГЕРБ! Или и ти си като него? Чети във Фейсбука за Цветанов какви ги е вършил!

43

Цуци от Шума

преди 5 години

Знаете ли какво заслужават Цвъки, Д.Кирилов и тези,които гласуваха в НС "за" поправките в НПК: като падне ГЕРБ всичкимвиновни за тези поправки да се закарат в СЦЗ и на тях да им се изредят де що има затворници. Сетне 8 месеца в ледствения арест, съд и 10 г. затвор. Простите му и злобни, немислещи гербаджии! За Цветанов: във Фейсбук е написано, че той е пряко виновен за ареста и жестокия режим на Ив. и Петрова. Прочетете го, моля.

42

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ друго освен рекет,не може да роди!А и магистрали,дето след година две стават,като неравна ски писта!

41

Анонимен

преди 5 години

До тук само 40 коментара. Явно българина си харесва дереджето, харесва си полицейщината, настроен е и празнично и не го е еня, че ако се приеме подобен закон жертва може да е всеки, дори и след време за тези които сега го предлагат, но тогава да не вият.

40

Трандафор Босев

преди 5 години

Колко адвокати познава един човек? Вероятно детето ви има поне пет-шест телефонни номера на адвокати. Когато го арестуват, ще им звънне на тях, но не на вас. Какъв е проблема?! А ако вас арестуват, де не звъннете на фризьорката, че имате право само на един опит!

39

Трандафор Босев

преди 5 години

Не мога да опиша възмущението се от депутатите, управляващи и опозиция! То опозиция няма! Толкова съм потресен, че започнах да чета Директивите на ЕС и малко се успокоих. Неграмотните законотворци от Димитровградските села не са наясно,че в съда тези директиви са с предимство пред българските безумия, но проблема е да стигнеш до съд в БГербария! Потресен съм, че юридическата гилдия не реагира, а оставят президента да се поти съм!

38

Анонимен

преди 5 години

Преди да се подложи на ГЕРБ Кирилов беше член на БСП и дългогодишен съветник в Столичния съвет от БСП.

37

Анонимен

преди 5 години

ВОДЕЩИ ЮРИСТИ ПОДЛОЖИХА НА СЪМНЕНИЕ ПРАВНАТА КОМПЕТЕНТНОСТ НА ДАНАИЛ КИРИЛОВ.

36

закони

преди 5 години

законите, които ги приемат сега, когато се обърне палачинката, сегашните управляващи ще реват кански!

35

Анонимен

преди 5 години

Подзаглавието на предаването "Връщат ли ни в комунизма новите закони?" е подвеждащо и невялно! Никакъв "комунизъм" нямаше едно време и изобщо "комунизъм" нямаше никъде. Имаше различна форма на диктатура на държавният капитализъм, наречена "социализъм".Комунизъма тове 100% демокрация от народа и за народа, стъпваща предимно на хоризонтално управление, въз основа на пряка, референдумна демокрация

34

Анонимен

преди 5 години

Много я е страх горката мафия от гнева на Тълпата, много я е страх. А я е страх, защото много добре знаят каква накъдриха за 30 г грабеж на общото, превръщайки го "законно" в частно! Много ги е страх - окопават в кръгова отбрана с което сами се издават, че им е гузна съвестта, ако изобщо е останало нещо от нея, изкачвайки "Стълбата на Смирненски"!

33

Анонимен

преди 5 години

само си мислех, че всичко е по старому, ама то верно така било ! едно време баща ми като тръгнал към соф. университет да се записва за 4-ти курс "право"....та направо изчезнал за един месец. баба и дядо се ошашавили , до като някой им казал, че като ходил на свиждане в лагера "куциян" в перник, видял там баща ми да *** камъни, та ги УСПОКОИЛ, че поне е жив.

32

Анонимен

преди 5 години

оставка!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

алчни некадърници му се казва на това... с репресии ще управляват, нямата идея как по друг начин, ОСТАВКА!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонименврагонете "на народа" или връговете на мафията, т.е. баш най-честните хора се прибираха?!КАКВА МАФИЯ БЕ ,ЗА ТОВА ЧЕ ЕДИН ВИЦ ИЛИ НЕЩО ПРОТИВ ВЛАСТТА,А ДА НЕ ГОВОРЯ АКО ИМАШ И РОДНИНА В ЧУЖБИНА.....

29

Анонимен

преди 5 години

Явно се върши подготовка за дръзтични нарушения на човешките права. Къде е хелзинкският комитет по човешките права в България. Спи ли?

28

Анонимен

преди 5 години

ще има полицейски произвол със закрила от закона... още народ (бял) ще се изнесе от тука, управляващите явно са решили да затрият държавата

27

Анонимен

преди 5 години

До 23в разни мазета ,като бомбоубежища се пребираха враговете на народа и..врагонете "на народа" или връговете на мафията, т.е. баш най-честните хора се прибираха?!

26

Анонимен

преди 5 години

ще се съдим в Страсбург, ако това се приеме не вярвам да има родител, който да е съгласен, и след 24ч ако се окаже, че полицайчетата са сбъркали?... кво, детето вече е понаучило "номерца" в ареста, майката с инфаркт... вие нормални ли сте бе, на това му се казва некадърници да пипат НК

25

Анонимен

преди 5 години

Върви си някой по улицата и 2 ченгета с по 2 пръста чело , го натикват в патрулката и той изчезва за 48 ч ... а може след това да се появи в някоя канавка в другия край на страната. Да не говоря за непълнолетните отвлечени ... че могат да бъдат продадени за органи!Тези промени в НПК с много голяма вероятност ще костват скъпо на Герб, но всички знаем, че те негласно се подкрепят от цялата разбойническа банда на 240-те , така че може да доведат до масов бойкот на системата!