12

До Dd

преди 5 години

Тия невинни деца след 10-20 години ще те причакат някъде и ако се разминеш само с липсващи портмоне и телефон, ще трябва курбан да правиш! Хич не ми е жал, понякога чувството за самосъхранение трябва да е водещо, а не некви драматични лигавщини за човека и живота!

11

Су 25

преди 5 години

До DdДа, стане ли дума за нашенските "шведи", ме обзема абсолютно бездушие! Те,случайно, да не са духовно издигнати?!! Тяхното отношение към нас е много повече бездушно, въпреки че ги храним, плащаме им сметките и дондуркаме ча....ветата им по социалните домове! Затова, моля, не ни приписвайте жестокост.Жестокостта идва от тяхната посока!

10

Totenkopf

преди 5 години

Болна, извратена държава, в това ни превърнаха кукловодите. Опъвайте каиша роби. Дий воле, дий!

9

До Dd

преди 5 години

Хората, които разсъждават като теб, са една от причините да сме на този хал.От прекомерна милозливост и толерантност храним и търпим същества, генетично чужди и враждебни на онова, което за нас е нормален човешки начин на живот.Днес се налага да избираме - да продължим да сме милозливи и така да се самоубием или да защитим себе си, децата си, своя народ и нацията, която е възникнала в резултат на исторически процес, торпилиран преди около половин век от недомислен внос на чужд етнос.

8

Dd

преди 5 години

Незнам кой е по-ненормален-коментиращите или майката!Децата са невинни същества,дори черни....не е нормално да ги оприличаваме с животни,насекоми и т.н.Убииството на бебе е потресаващо,а долните коментари доказват колко бездушни хора има :(

7

Знае се как

преди 5 години

Сутрин рано, под строй, с кирки, лопати и мотики на рамо,с маршова стъпка и с песен на устатакива биологични единици да се отправят към трудови обекти, за да изработват издръжката на децата си и своята собствена.Имам предвид не само майките-героини, които не се сещат, че пари за хляб се изкарват и с труд, а не само с г/з. Имам предвид и техните заплодители.

6

Анонимен

преди 5 години

Значи от две години плащаме на някакво приемно семейство, за да й гледа близнаците, а сега ще плащаме на бабата и дядото, за да станат те приемно семейство и за другите три.Ама много ценни били тези нейни деца, бе! Като се има предвид чии гени носят ...Но защо никой не ангажира бащите им? Някой грижи ли се за издръжката на нашите деца? Защо ние трябва да храним и чуждите, при условие, че родителите им са живи, здрави и продължават ударно да правят деца?!

5

123

преди 5 години

Къде си чичо Ади на кого ни остави.

4

Анонимен

преди 5 години

Е как социалните ще накарат въпросната биологична единица да прави секск с презерватив или да пие противозачатъчни??? Лекарите са важните в случая, да и кръцнат тръбите и да се чивтосва наволя...

3

Анонимен

преди 5 години

Тя хубаво ни е оттрвала от поредната пиявица, да вземе да ни отърве и от себе си. 100% догодина пак намерят поредното удавено отроче на тая ***.

2

Анонимен

преди 5 години

се грижи за деца си с помощта на родителите на мъжа, с когото съжителства............те така си правят - съжителстват си, водят се самотни майки, получават помощи, раждат като ***, после ги удавят. колко по-евтино ще и излезне на държавата да и кръцнат тръбите на тази ! и от толкова много като нея ще има пари за нови детски ясли и градини, за да могат нормалните майки да работят и да изкарват за данъци за същата тази държава.

1

Брадвата

преди 5 години

Вместо да я наградят, че ни е спасила от един параазит.. те я пращат в зандана.. каква е тая държава?!