118

анонимен

преди 5 години

Той служи на Америка ЕС..И оплюва Русия.За да се хареса на на запада! Слугинаж е той! А защо не защитава интересите на Европа???? Кой да ни каже?!

117

Народна Просвета

преди 5 години

забранете на дежурните да пишат "под влияние" че са неукяни и става големо излагане. след местните избори некой ще реши че са пресолили с ксенофобията и ще има да се глобяваме. читалищна ви е работата

116

До 112

преди 5 години

Укър, ти си гледай вашта ***, не си дорасъл да коментираш Тръмп и Владимир.Нещо много взеха да ви бият в медиите и гологлавия Сава и Мосейчук вчера, Мосейчук укърски нацист.То не беше да пияндурите в Радата при приемане на бюджет, секи ден кютеци в медии и Парламент. Кво стана със Савченко, в момента, в който ви каза истината и я низвергнахте.Още ли биете в подземията на нацистката ви хунта противници на Бандера.Грам цивилизованост нямате.Тръгнала бълх$ата да коментира Великите!

115

До Укропитека 112

преди 5 години

Десет хиляди убити от укри, незачитащи унгарско, полско, немско, руско и българско малцинства.Укропитек кой стреля по мирни жители и деца в ДНР и ЛНР - Укрия.Кой забрани български училища на ДВЕСТА хиляди българчета - Укрия?Кой уби сто човека на собственият си майдан - Укрия?Кой направи нацитата Бандера, Шухевич, и световният символ Мазепа на предателството герои.Кой изби двеста хиляди поляци във Волинското клане.Кои оръдия стреляха срещу собствения си народ Укрите.Банда от нацисти Укрия!

114

Кеф

преди 5 години

В процес на разпадане.Франция и жълтите жилетки започнаха необратимото една от държавите Франция или Германия излезе ли и край а Брекзит беше повратният момент молеха се на англичаните да не напускат но край.

113

Додо

преди 5 години

"а къде е Европейският съюз?"=========Европейският Съюз, Елкe, е мъртъв. Сега само гние трупа му! Връщане назад няма! А такова старателно NPC като теб трудно ще си намери нова служба, но пък знае ли се! Много комсомолци се преквалифицираха преди 30 години, може и ти да станеш говорителка на Тръмп за Балканския Регион! Ако пък не си в затвора за разпространяване на фейк нюз!

112

Чичо сам

преди 5 години

къде.. къде.. в жопе е !!!

111

Бай Петко

преди 5 години

До Бай Петкомиличък, само три часа дремна и пак на амбразурата... жесток си.

110

Бай Петко

преди 5 години

Гласа на разума никога няма да достигне до закърнелите мозъци на българските ceдерасти.

109

Анонимен

преди 5 години

Ели-рускинята, какъв миротворец е твоя Путин, на чиято съвет тежат 10 000 убити украинци и руснаци, както и хиляди сирийци, чеченци, грузинци...!!!?

108

Vive la France

преди 5 години

Ако Франция е във фалит, тогава незнам в какво е Италия, Япония или САЩ, които имат дългове спрямо БВП над 100%. А в UK паунда се срива, има отлив на капитали и всичко поскъпва зверски. Франция и Германия са си добре, със сигурност по-добре от Русия или България. Или по аналогия на думите на Марк Твен: "слуховете за смъртта на Европа са силно преувеличени."

107

Ели

преди 5 години

В лицето на Тръмп, САЩ имат невероятен шанс, както и в лицето на Путин, и двамата са миротворци, мислещи за страните си, ако Тръмп се отърве от ястребите - печели.Рано или късно тези изключителни лидери ще си стиснат ръцете, най-великите политици на 21 век.Един европейски лидер не съумя да посредничи дипломатично между САЩ и Русия.Идиотизмът е в ястребите на Капитолия, ако имаше един достътъчно образован и умен дипломат от старата школа в Европа, нямаше да сме свидели на идиотизъмът на демок

106

Симо

преди 5 години

Абе има ли такова животно като ЕС. Това някакво васална организация лижеща САЩ по едно място. Англия напуска, Франция е почти във фалит, Германия е окупирана страна от края на 2 св. война ,там има 120 военни бази на САЩ, Испания е далече ,а Италия е с огромни дългове и нестабилна политическа система.Абе изобщо каква единна евроатлантическа система ,каква ценностна система? Всичко беше здъвкано и изплюто и от демокрацията за която ни подмамваха не остана нищо. Всички станахме масали на САЩ.

105

Анонимен

преди 5 години

*** сороски, ясно е на всички против русия=БГ предател , никой не ви чете и 3та платени тук

104

Alexander Bogoridy

преди 5 години

До Историкмного *** се допускат тук!

103

Щирлиц

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия,затова саудитския бедуин дойде да договаря "Саудитски поток",мда.

102

Русия в изолация

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

101

Историк

преди 5 години

Русия освободи българия. България е бомбардирана от сащ и англия през всв.

100

Виготура

преди 5 години

Русия никога не е заставала на страната на България, била е против Съединението и подло насъсква Сърбия да ни удари в гръб. През Първата световна Русия бомбардира Варна и нахлува в Добруджа. Ай стига с тая платена "русофилия", щото вие де.билите "русофили" дори руски език не знаете. Паляц.и

99

Няма значение

преди 5 години

До АнонименRe: "пияницата Юнкер"Ми той има ишиас, човекът!