14

Анонимен

преди 5 години

'Бая народ е по затворите в Щатите поради политическа некоректност....До колкото знам, нито един. В САЩ даже и Ку-Клукс-Клан още си съществува като легална организация и редовно демонстрира. Да не говорим за секти като Уестбъро с Бог мрази гейовете и байбъл белта като цяло.

13

Vive la France

преди 5 години

А на света му омръзна от капризите на САЩ. Спрете да се месите в работите на чужди държави и оставете ЕС намира.

12

Трансатлснтически

преди 5 години

"Влошаване на общуването" ха ха ха. Ами те владеят медиите, които плюят, а иначе са чисти в общуването.

11

Бай Иван

преди 5 години

Вече няма значение ,политкоректността е новият комунизъм,всеки несъгласен с нея в западна държава ще бъде съсипан ,както се правеше с насилствено наложения и спонсориран генерално от американските евреи комунизъм тук в източна Европа ;) !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Политическата корекция е вирус! Застрашава тотално свободата на словото! Кое е коректно!? И за кого е коректно?! Кой казва и решава какво е коректно!? Една шайка от изтървани и извратени либерали, слуги демона Сорос! Абсолютна безконтролна толерантност към някакви колективи обявени за герой, и мачкане на други! Трети полове и какви ли не други глупости с едничката цел, деградация на хората за по лесен контрол и манипулация над тях!

9

демокрация=фашизъм

преди 5 години

Някак си не върви да кажеш фашистка диктатура, затова му викаш политическа коректност!

8

Американофил

преди 5 години

Тръмп се е заел по разчистването на лявата сгaн, налазила Америка и Западния свят. Хилари, Обама, Меркел, Макрон, Юнкер са най-слабите, безродни, корумпирани и разрушителни лидери, които Запада някога е имал. Общото между тях е, че са хора без визия за бъдещето, по-скоро чиновници отколкото световни лидери, не мислят за народите си, а само за някакви глупости - гей права, борба с климатични промени (от джоба на средната класа), пълнене с бежанци, международна дружба. Гнус! Времето им изтича.

7

з

преди 5 години

Щом има допълнение към думите "коректност", "свобода" или "справедливост", то вече не се говори за коректност, справедливост или свобода. ТЕСИ ДУМИ НЯМАТ НУЖДА ОТ ДОБАВКИ - ти не си коректен, а си ПОЛИТИЧЕСКИ коректен -, което те прави НЕКОРЕКТЕН! Ако е СОЦИАЛНА справедливост, то това по собствената си дефиниция е НЕСПРАВЕДЛИВОСТ - справедливостта спрямо индивида, да не е базирана на действията или бездействията му, а на политическа, етническа или друга, НО НЕ СПРАВЕДЛИВОСТ СПОРЕД ДЕЛАТА МУ!

6

Дон Карнаж

преди 5 години

Политическата коректност Е цензура човек ако се замисли какво означава самото словосъчетание. Да подчиниш езика на ехидна двойнственост. Да бъдеш коректен, политически мотивиран. Т.е задната цел е - власт. Да шикалкавиш с властова цел. Това е хляба, виното и надеждите на Демократите, Глобалистите, синчето им Макрон и т.н Мазни приказки мотивирани с цел политически т.е властови цели. Измерението на лъжата да властва

5

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, третата световна вече се вижда на хоризонта.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази работа нас не ни засяга,ако питат мен,ще дам лична свобода на всеки да се изказва и да казва каквото иска,дума дупка не прави.Разрешавам и да се псува.

3

Анонимен

преди 5 години

ЛГБТ в САЩ вече е ЛГБТП .

2

Анонимен

преди 5 години

Политическата коректност се превръна в откровенна цензура, агресивно налагане на мнание, типично за левите либерасти.

1

Анонимен

преди 5 години

Така се ограничава свободата на словотоМного са прави хората точно така си е. На нас от там и западна Европа ни забраняват да използваме стотици български думи.