6

Rucifer

преди 5 години

Хора, успокойте се. Празниците са, за да ни носят радост. Обичайте се, бъдете добри, вършете добро. Нека саможертвата на Божия син не е напразна. Всичко от което имате нужда е любов. Джон Ленън.

5

Тра-ла-ла

преди 5 години

"Според християнските представи от Игнажден започват родилните мъки на Божията майка, които продължават до Коледната нощ. Дните през този период се наричат "Мъченици". Жените тогава не трябва да работят никаква домашна работа, за да забременяват и раждат лесно, предаде БТА."Тва е пълна глупост и спрете да препечатвате едни и същи неверни неща всяка година.НЯМА такива предания в Православната църква. Божията майка е родила безболезнено, а не се е мъчила пет дни! Безпросветност пълна!

4

До 1

преди 5 години

Дядо Коледа е Св Никола. Ранните християни са си разменяли подаръци в негова чест на 6 декември, а после са продължили традицията в името на Христа . Усеща се че не сте православен/а , а сектант.

3

Пагания

преди 5 години

Работниците в Днес нямат и бегла представа, що е то Християнството . Неоезичество и хороскопи, суеверия и гадалки са им в главите. Ние християните, само можем да се прекръстим и да кажем: Господи Иисусе Христе, помилуй нас грешните !

2

Смирен депутат

преди 5 години

Е депутатите отдавна излязоха в коледна отпуска.

1

Анонимен

преди 5 години

А ако първият гост е добър и беден? Или лош и богат? Или лош и беден?Не ви ли писна да обвързвате Рождество Христово с разни дядо коледовци и гадания, и врачувания.