9

Анонимен

преди 5 години

Това не е новина . Никой не се интересува от хората на снимката .

8

Факт!

преди 5 години

*** казва че Жан Тод който направи Пежо рали шампион спечели Дакар с тях като шеф после ръководи цялата спортна програма на Ферари във Формула 1 и ги направи шампиони нещо което те не бяха виждали от едно 30-40 години после беше шеф на Ферари а сега шеф на ФИА.*** жалък си брат ми!Жан Тод го знае всеки а тебе никой не те знае.

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПроблемът е, че рекламните блокове по RTL са около 20 мин.

6

Анонимен

преди 5 години

след който критикувах RTL за многото реклами около състезанието", споделя още Тод.Жан Тод, чупи ***! Една телевизия основните и приходи са от реклама и колкото повече реклами има, толкова по- високи ще са приходите, а от там се предполага че ще се увеличи качеството на самата телевизия, като предавания и излъчване.

5

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ФИЛМА: СТАЯТА НА МАРВИН 1996 БЕШЕ СЪЩОТО!И ТАМ ДЯДОТО НА ДИКАПРИО РАЗЛИЧАВАШЕ СВЕТЛИНКИТЕ ПО СТЕНАТА И ТОВА СЕ ВОДЕШЕ ЗА ЖИВ!!!ДОКТОРА КАЗА, ЧЕ МОЗЪКА МУ Е СТАНАЛ НА СУПА СЛЕД УДАРА И НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ ТАКА С НЕГО КАКТО ГО ВЪРШИ СЕГА ЖАН ТОД!

4

Аертон Сена

преди 5 години

... Защо го мъчат човека ?!?! ... :( :( :( ... Чакам го за да караме по ВЕЧНИТЕ ПИСТИ ... Нямам достоен конкурент тук !!! ....... :(

3

Анонимен

преди 5 години

И ко да напрайм ся?

2

Анонимен

преди 5 години

В статията пиши, че Тод е гледал в дома на Шумахер състезание от Формула 1, а не, че двамата заедно са гледали състезанието. А жълтия *** Дейли Мейл пак писа глупости как Шумахер видите ли бил проходил. А семейството на Шумахер се надяват вече само на медицинско чудо.

1

Пеньо

преди 5 години

Рядко (почти никога) не влизам в тоя сайт. Но вляза ли - съжалявам. Ето и тук - поредната неграмотно написана статия пълна с какви ли не грешки. Хора, пускайте си по един текстов редактор поне, срамота е!