139

Анонимен

преди 5 години

Плюскате сланина ,кисало зеле ,кисели краставички.Пиете ракияи пушите после проблеми с здравето,хайде на лекар.Така натварвате и здравната система.Б.Борисов

138

км

преди 5 години

А колко суджук е изял Боко по Коледа и колко ще изяде по нова година? Що не кажете? Народа сега яде и пие че после глад до следващата Коледа.

137

Браво

преди 5 години

Джесика,успя да настъпиш бай *** по-мазоля!А той грухти ли,грухти,*** ли,***,защото от истината боли!?!?!?

136

АМАН от БОрисов

преди 5 години

Живеем в чужбина с голяма група БЪлгари заедно.Никой не празнува.усеща се страх от нагли престъпници на власт в София които ограбиха над 10 000 000 000 от БЪлгарския народ през 2018 година .Парите са препрани през корупционни обекти по оперативни програми и еврофондове.Очаква се през НОВаТА 2019 година терористите на власт в София да влошат още повече живота на малкото останали живи Българи..Над 2 900 000 от тях са без никакви доходи по данни на ООН.НАд 5 700 000 са без доходи за оцеляване

135

Теди

преди 5 години

Чарлз Дикенс отдавна се е изказал с Коледна песен за такива мнения. Препоръчвам да гледате филма, че току виж ви споходили 3 призрака на Коледа . Празниците са да празнуваш и да ти е весело скъпа Джесика Вълчева.

134

Гост

преди 5 години

Някой може ли да ми обясни какво означава "баберкуване"?

133

Анонимен

преди 5 години

Глупава "статия", написана от глупава "жунралистка". Няма смисъл да разсъждавате над текста.

132

стефчо

преди 5 години

Доказано е че винаги се умира след малко живот. По-добре е тогава да се умре от пиене и ядене,а не от работа в завода!

131

Георги Първанов

преди 5 години

статията е свободно съчинение - тип седнал на масата и си записал разсъжденията тип джесика...сега подадох сигнал до КЗД, дано спрат с тези антибългаризми вече !

130

ivailo

преди 5 години

Джеси, ми кажи ти как празнуваш, та да следваме твоя светъл пример :))

129

1

преди 5 години

Спрете толкова открито да показвате, че виждате ясно през глупа вите журналистически писания, че ще забранят коментарите и няма да можем да учим младото поколение. Честно казано съм много изненадан как тук стоят още. На много сайтове ги забраниха, че на някой хора не им харесва как им прозират тъпотиите и всеки го вижда. Все пак не трябва да говорим лошо за бат Бойко и дойче веле...

128

Анонимен

преди 5 години

Бих искал само да отбележа, че в Германия почти никой не пости на Бъдни вечер. През целия декември са отворени коледните базари, на които се предлагат вурстчета, пържоли, сладкиши и много греяно вино. За Коледа също се подготвят старателно, главно с ядене и много пиене. Нека всеки празнува, както му харесва. Честита Коледа!

127

Анонимен

преди 5 години

Обаче ако ставаше въпрос за хелоуин същият автор щеше да обяснява как тъпченето с бонбони и захарни изделия е забавление за деца и възрастни (вече сме се нагледали на такива в този сайт) Когато си храчиш собствената трапеза и се облизваш на чуждата, резултатът е това негативно подобие на статия.

126

Анонимен

преди 5 години

" Коледа се превръща в пилешко-свинско-баницо ден. "Сякаш чета съчинение-разсъждение на петокласник. Отделно, че в статията прозират само краен негативизъм и омраза, което меко казано е неуместно по Коледа. Ако авторът е толкова отчаян от живота си, поне да се стреми да не трови празника и на останалите. Жалка карикатура.

125

Дон Карнаж

преди 5 години

Щото българина се държи неестествено, измамно, не обича отговорност и тъй като не е автентичен е объркан и не е силен в себе си, съответно изглежда все едно (и е така) не знаем какво правим и тая нерешителност и нискоинтелигентна лудост кара хората да ни казват как да живеем. Сега като става въпрос за фундаменталите на Българина като ядене и пиене там никой няма шанс. Но сам си е виновен че не живее себе си, а се прави на Европеец цяла година после става прасе и после пак Европеец. Срам та дрънк

124

чарли

преди 5 години

Защо някой все ни учи как да живеем ?

123

Дон Карнаж

преди 5 години

Ам нали това е част от генетичната програмация.. да сме част от удри и бягай племе с вожд, който да ни води наляво надясно да крадем от другите племена и той да разпределя плячката сред племето. По-добре да се наплюска човек в такъв случйа защото толкова храна не може да се носи или ще се развали.Сега изясни ли ви се всичко относно нашия манталитет Удрайте минусите все едно не е така :)

122

Анонимен

преди 5 години

"Как празнуваме? Салатката, ракийката и ядене... до припадък"Със сигурност не празнуваме пишейки хейтърски статийки в 21:00 вечера по Коледа. Това може да го прави само някой изключително самотен и вкиснат човек. Препоръчвам на авторката терапия с психолог срещу празничната депресия.

121

Shark

преди 5 години

Стига сте писали гнусни антибалгарски статии, стига сте разединявали народа. Аз не съм видял по време на муслосигънските празници, кога ядат до спукване баклави, агнета и т.н да пишете подобни неща. Стига сте плюли по българските традиции, Господ ще ви даде възмездие, не ние. Помнете, всичко се плаща, родоотстъпничеството най-скъпо!!!

120

До 167

преди 5 години

Ние пак сме си най-бедни.Харчим повече,отколкото получаваме,да не се изложим пред родата и комшиите,а на празници развързваме кесията,за да се почувстваме и ние като хората.А после плесваме с ръце,да се прегърнем.Както се казва-три дена яли,пили и се веселили,а когато плащали,плакали.