45

Анонимен

преди 5 години

До Vive la France!Би било добре, ама няма! Тия са само пудели!

44

Vive la France!

преди 5 години

Скоро ЕС ще наложи визи на наглите кравари и ще се свърши въпроса. И без това гражданите им са пълни *** и не са добре дошли тук.

43

Скептик

преди 5 години

ЕК е бръсната слива

42

Анонимен

преди 5 години

На българския кроманьонец виза само за нови планети! Ценко Чоковщинната трябва да се дезинфекцира и капсулова!

41

Анонимен

преди 5 години

България не изпълнява зададените от ЕС и САЩ изисквания,а те са висок морал,интелигентност,съпричастност,образованост,добронамереност.Тоест:Да не е България комунистическо варварска държава.Държава на бандити и варвари,мутри и комунисти правещи се на демократи и бизнесмени пред света.

40

Анонимен

преди 5 години

Жалка история...

39

Американофил

преди 5 години

Напротив, САЩ трябва да наложат скоро визи и на Франция и Германия защото са износителки на радикален ислям и представляват опасност за сигурността на Америка. България няма да й паднат скоро визите - като гледам само изкукуригалите от омраза и радикализирани форумни русофили, като нищо ще направят някой атентат ако ги допуснат в САЩ! Иначе визите трябва да паднат за Полша! Верен американски съюзник и приятел.

38

заглавие

преди 5 години

От САЩ за ЕС или от ЕС за САЩ!!??

37

Българина

преди 5 години

Държат ни извън шенген зашото ни нямат доверие, а с визи за да не тръгнат отрочетата на сорос към обетованата земя с по 10 чавета, че латиносите ще им се сторят като вишисти в сравнение с нашите и румънските макаци. 3 месеца след падането на визите ше ги дават по новините с невероятни гледки, катун в нй, ла, бостън, атланта и т.н. И ще трябва да обяснява тръмп как се интегрират животни

36

Анонимен

преди 5 години

Доклад на доклада на доклада на доклада..... ПИТАМ ЕК, къде е доклада за недопустимата държавна помощ за тец 1 и 3?

35

Мариела

преди 5 години

И така си е добре.

34

Анонимен

преди 5 години

И да не ни махнат визите, голям праз. Не от българите трябва да се страхуват американците...но това си е тяхна работа.По-интересното е защо самите западно европейци категорично отказват да ни вземат в Шенген, а държат да ни джобят и гледат тескеретата по 5 пъти на всяко летище в ЕС.

33

Не разбрах...

преди 5 години

...сега - ще паднат ли визите за българи и кога? Скоро ли ще е? През 2019 г. ли? Да стягам куфарите за Шикаугото отсега! И фейлетона на Алеко ще си нося за изпът. Ако не, куфарите съм ги складирал на тавана заедно с гюловото масло. И съм сигурен, ако не през 2019, то със сигурност братята руснаци и американци ще ни пуснат да си им гостуваме без визите. Ей го на, аз си чакам, вярвам им година след година и така до сто години...

32

Анонимен

преди 5 години

Мда, също като по влаковете- има първа и втора класа пътници. Ние сме от последните както винаги. Първи сме по спад на всички показатели.

31

Не ми дреме

преди 5 години

Дали сме в Шенген, или не, а относно САЩ, даже транзит със самолет не искам да прелита м над тая държава

30

Анонимен

преди 5 години

ЕК пак е в състояние наобъркване -- реципрочнитемерки били контрапродуктивни ?

29

Анонимен

преди 5 години

Нямам мнение.С безвизовия режим ще загубим още повече население - българско,европейско,но там разстоянията не са като в Европа - за 1-2 часа да си у дома,а са големи разстояния и родителите ще плачат за своите деца емигранти,които ще виждат по-рядко или никога.

28

Анонимен

преди 5 години

Заради gogovci/гошковци........ за това не сме в Шенген.

27

Gogo

преди 5 години

Е няма каква стане!!! Само да попитам, а защо не сме в Шенген?!

26

fake news

преди 5 години

изискваме безвизов от америка за страни които ние самите не допускаме в шенгенКОМЕДИЯ!