76

Анонимен

преди 5 години

Напомням ви, че месеци преди да бъде арестувана за корупция повечето й поддръжници, както и самият Кадиев се отказаха от нея именно заради съмнения за корупционни практики в община Младост. Освен това Иванчева далеч не е единствения кмет който не е от ГЕРБ както твърдят нейните защитници изкарвайки я борец против статуквото...

75

Анонимен

преди 5 години

Сега е време и Ваклин да полежи в ареста за даване на подкуп.

74

ognyanz

преди 5 години

Сега чакаме Апелативният съд да ги върне пак в следствения арест. Този филм вече сме го гледали няколко пъти. Гербаджиите не прощават ако някои прави далавера вместо тях. Но и тяхното време изтича. Така че е добре майката на нацията Цецка Цачева да се погрижи за ремонта на арестите.

73

фен

преди 5 години

НИщо не е искала горката женичка,тя не виновна. Малко хартия за черни дни какво толкова,няма да е вечно кметица-в цялата територия е така!

72

стефчо

преди 5 години

Ние сме клоаката на Европа, всички знаят че имаш ли пари няма никой да те барне. Ако си беден майката ти ще разкаят на 10 инстанции! Ето защо нормалния човек предпочита да чисти офиси и да бере домати ,но само да не е тук!

71

Анонимен

преди 5 години

"Невинни хора"? Е, ти явно не си с акъла си.Или не си от невинните хора.

70

Бау

преди 5 години

Тази има парите да се укрие. Не биваше да я пускат.

69

Анонимен

преди 5 години

До Абсурд !!!!Държавата, това са хората които живеят в нея. А на въпроса "кога" - когато на тия хора им дойде акъла. Поне на повечето. До тогава ще арестуват и измъчват невинни хора, а престъпниците ще си живеят на гърба им.

68

Анонимен

преди 5 години

Кога най сетне ще спрат издевателствата над тези жени. Не е ли време ние българите, съпричастни към несправедливо нанесените им морални щети, да се обърнем към съда в Стразбург и да потърсим справедливост?

67

Абсурд !!!!

преди 5 години

Наистина нямаме държава! Всички престъпници са безкрайно болни, имат права,не могат да стоят в затвора.....!!!!! Какво става? Кой ще даде права на останалите прилежни българи??? Престъпниците имат право да управляват безнаказано останалите прилежни българи докато са с патерици, имат по 10-15 тежки болести... Добре,как тогава са изпълнявали задълженията си на кметове като са толкова тежко болни ??? Кога ще имаме държава,която да пази правата на нормалните ,здрави българи,които движат държавата ?

66

batmario

преди 5 години

Иванчева стана изкупителната жертва...Демострацията на божествено всемогъщие на родната полиция/машата на управляващите/ се стовари с такава сила върху тази жена че мисля че вече психически е свършила...Стига вече с Иванчева...Вижте Иван,Румен и другите...80 000 евра...много тъ...по

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Формално не е предлагал, а е дал, което е по-лошо. Само че НИКОЙ не му е искал такъв, което скоро ще се разбере. И тогава, дали е прредлагал или не ще му е най-малкия проблем. Дефиницията ще бъде "участие в престъпна схема". И никой няма да може да го спаси - нито Гешев, нито дори Цацаров. Само потрайте!

64

Анонимен

преди 5 години

До Уууу!А Ваклин защо не е в ареста?Нали който предлага подкуп също е за затвора?......Той подкуп не е предлагал а му ИСКАТ.Сега разбра ли защо ?

63

Анонимен

преди 5 години

Със здраве да си харчи крадените пари !

62

Анонимен

преди 5 години

Да ги затворят в софийския да видят буквално поговорката "лакомо д-*** кръв сFре".

61

Не!

преди 5 години

От СРСтата се разбра, че са предлагани пари за да се свидетелства срещу тях, 20 хилки ако не се лъжа беше сумата. Свидетели НЯМА! Има подхвърлени пари! Милярдерите Баневи с белезници само на ръцете, а тези? Само маски на лицата им липсваха... ЦИРК!

60

Анонимен

преди 5 години

И да си стегнат багажа добре за сливенския. Престоя им там ще е дълъг и за сметка на това незабравим! Така става като се самозабравиш.

59

Анонимен

преди 5 години

Само затвор за крадлите!

58

Уууу!

преди 5 години

Щом някой предлага подкуп е за затвора!Ама бил отишъл да ги издаде,няма значение!Щом е дал пари не е невинен!Просто подкупи не трябва да има,или поне да са толкова редки,че да няма как да се хванат.Само помислянето за подкуп те прави вече престъпник!Ти рушиш държавата като искаш или даваш подкуп!

57

Анонимен

преди 5 години

До Уууу! Ваклин ще бъде в ареста, ама за лъжесвидетелстване, и за участие в престъпна схема. Само потрайте. Както и Гешев, който е откровен лъжец и манипулатор.