16

тонката

преди 5 години

Вече народният съд не ви се струва чак толкова лошо нещо, нали

15

Бао

преди 5 години

Затвор.Да видим.

14

Анонимен

преди 5 години

Черен плюш на стените и огледала на таваните.Така са аранжирани стаите на жриците в бардаците от средна категория.

13

Чудя се

преди 5 години

Твърди се, че бил гениален архитектът, проектирал Японския хотел в София. Той е преценил, че на определено място до хотела трябва да има вишнева градина.Маринка Арабаджиева нареди да изсекат вишните и ги замени със СВЕТЕЩИ палми. С градския софийски пейзаж ли кореспондират палмите? И защо светят?Но по-интересен е случаят с хотел "Марица" в Пловдив. Там госпожата е наредила да облицоват стените на стаите с черен плюш, а на таваните им да монтират огледала. Това на какво ви напомня? :)

12

Додъщерятаим

преди 5 години

А аз плътно зад теб..

11

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересува нас, нормалните хора, че собствениците на Японския са издирвани?

10

гост

преди 5 години

Я , Маринелка какъв цепеняк е била като млада ...!

9

SUPEREXPERT

преди 5 години

На личната карта с която го издирва интерол е ВЪЛЧО.

8

Анонимен

преди 5 години

До SUPEREXPERTАз пък прочетох някъде, че Ветко първоначално се е казвал Вътко. Вълчо било името на най-малкото му дете.Госпожата се казвала Маринка по времето, когато е пребивавала в полувисшия институт за подготовка на селски даскалици. После се преименувала Маринела и била завършила още две образования, едното от които е не друго, а ПРОСТРАНСТВЕН ДИЗАЙН. Но, прилагайки на дело дизайнерските си умения, си спечели прозвището "кралица на кича" и то на специфичен неин кич - "буйстващ кич"!

7

:)))

преди 5 години

Неслучайно медиите нарекоха тази жена "некоронованата кралица на кича в отечеството".Подобни определения има и относно грубата й намеса в замисъла на архитектите, проектирали присвоените от Арабаджиеви хотели - начинът, по който госпожата е преобзавела интериора и променила площите около тези хотели, беше наречен от журналистите "форми на буйстващ кич"!

6

SUPEREXPERT

преди 5 години

Откраднаха много пари от ддс стотици милиони.И веднага взеха да се срамуват от селските си имена ВЪЛЧО И МАРИНКА ЦЪРВУЛА ЧЕПИК НЕ СТАВА.

5

Философ пред блока

преди 5 години

Има си хас такава майка да не е героиня за децата си, след като им е осигурила като наследство някои от най-големите хотели в страната, захарни заводи и какво ли още не!Народът даже е възпявал хАйдутките, но те се айдукували за сметка на изедници, потисници, нашественици.Ако бяха айдукували от джоба на целия народ, дали щяха да ги възпяват?

4

Анонимен

преди 5 години

Тези защо са с такива ****тски очила?

3

Mopcku_

преди 5 години

Снимката от Хелуин ли е?

2

Абориген

преди 5 години

падението е пълно с новините ...

1

смок

преди 5 години

***!Ще си получат и те заслуженото. Няма да останат ненаказани.