20

Леле

преди 5 години

До УмНе си особено умен явно. Виновни има; само, че трябва да бъдат намерени, а не да обвиним, този, който пръв ни се мерне пред очите. най-лесно е РЗИ да изгърбят пичовете с кетъринга, обаче, ако причината е другаде по веригата, ко прайм? Докато един плаща глоба, друг продължава да сее зараза. Добре, че не зависи от "умове" като теб.

19

Ум

преди 5 години

Споко, в БГ няма виновни ... даже този под мен лекар не иска да каже че има виновни. Овците ще си останат овци.Всичко идва от храната, аз ли да ви уча.

18

Лекар

преди 5 години

Не бързайте да обвинявате фирмата, приготвила храната. Лошото на кетъринга е, че има твърде много рискови звена, където може да се замърси храната. Може например този, който е сервирал, да е с ангина, може да се окаже цяла партида замърсени еднократни съдове и още много неща. Трябва да се провери наистина всичко, а не само кухнята и готвача.

17

Aha

преди 5 години

До Активист на БКПТогава като се случеше, беше в големи мащаби - работниците от целия завод, учениците от цялото училище...е, може да не са писали в "Работническо дело".

16

Анонимен

преди 5 години

Абе ей,никъде не пише фирмата да е затворена.Тя помагала за разследването.Винаги ще има натровени,докато заведенията продължават да работят.Има ли наказан досега за множеството натравяния,за които сме чели и са се случвали през годините.

15

Токсиколог-любител

преди 5 години

"" ... ако не бяха почивните дни ..бла-бла-бла...и ще приключим проверката догодина"".... верно ли ??!!! Добре че Ебола е много далеч...че тя проверката ще приключи за деветините на пострадалите.......Да пази Господ ! ! !

14

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКПТака е баце, къде ти кетъринг по партита. Само малеби и сандвичи с пастет и кисела краставичка!

13

Активист на БКП

преди 5 години

Това при комунизма НИКОГА не можеше да се случи !!!

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе 40% - всичко да връщат, защото само за пари ламтят. На практика си работят като туристически агенти без регистрация

11

Рембо

преди 5 години

Ех, какви коледни партите правехме навремето. С вино Меча Кръв в пионерската стая....Муцка. Е не бяха точно коледни партита, а новогодишни, щото по онова време беше неприлично да празнуваш коледа. Пролетариите не вярват в бога, а само в партията и диктатора!

10

До 6

преди 5 години

Аз досега преял ученик не съм виждал, освен ако не е попско дете, или дете на държавен хрантутник. Но виж, виждал съм даскалици по ясли, детски градини и училища, да тъпчат устите, джебовете и торбите. А хленченето за кеш е отделена работа.

9

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Българският бизнесменин е ОПАСНО АЛЧЕН тип, готов е да изтрови каквото и който му се изпречи заради максимата "Ден -година храни"

8

ДО-КО-ГА

преди 5 години

Мда, както отбелязах във вчерашната статия, никъде не прочетох, че заведението е ЗАТВОРЕНО, или че фирмата за кетъринг е СПРЯНА. Взети били проби, за 1-2 месеца проверки щели нещо си там... Очакваме трета статия, не дай боже...

7

Анонимен

преди 5 години

Дядо Мраз и Бай Тошо и комунистите са виновни.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2Не вини учителите, ами виж учениците, тъпчат се от сутрин до вечер като разпрани торби, после натровени били, това е от преяждане и смесване на всякакви храни.

5

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интересува нас това, само *** или шзифеник ще си пусне детето на коледно парти. Самитe думи парти и кетъринг смърдят на алкохол, дрога и ГМО и полуголи жени и развалена храна, което е типично за краварника.

4

Анонимен

преди 5 години

кой , кой , кой от даскалята е взел комисионна, за да заведе децата в тая ***?

3

Анонимен

преди 5 години

ако знаете какви *** ще ви пробутат по магазини и ресторанти по тези "светли" празНици...

2

Анонимен

преди 5 години

Айде сега даскалята и директора, да връщат 40 процента кешбек. Че те само това им е в кратуните, откъде да измуфтят някой левец. Оня ден ги гледам на родителската в 109 оу. Като им кажеш че ги интересуват само парите, се сърдят и почват, ама не било задължително, не знам си какво. Като не им стигат парите, да се събират и пред магнолията на оня папуняк банкянски,а не да ми хленчат за щяло и за нещяло.

1

Щерю

преди 5 години

Натровително парти - може да ти помогне да се очистиш преди Коледата...