13

Анонимен

преди 5 години

Ура!!!Да живее майка България!!!

12

мак

преди 5 години

Скъпо, чак прескъпо, безполезно, с какво тая се хвали? На ротационен принцип, а говори, все едно има заслуга за великото председателство. И стига сте я цитирали, втръсва вече от приказките и снимкте й.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до ОСТАВКА !!! Плати ги народът !

10

Оруел

преди 5 години

Сичко е успешно, Лилито качи още 10 кила и си купи още 100 чанти!

9

Анонимен

преди 5 години

Европейските ценности на ГЕРБ лъснаха в целия им блясък и взривиха грандиозен скандал на младежкия форум в София, който е част от програмата на българското европредседателство. Алкохол от сутринта, голи танцьорки, организирани посещения на съмнителни барове и откраднати евро-пари, предназначени за билетите на участниците от чужбина.

8

смях

преди 5 години

Ти си лили, не си гласна. : ))))

7

77 милиона евро

преди 5 години

77 милиона евро глоба от ЕС !!!

6

каква гордост

преди 5 години

спестили сме на хазната 20 тина млн лв. вместо да опънем още някоя софра за еврочиновниците и да платим още на някой хотел?Както с глобата от 300 станали "само" 77млн евро.А можеше и да си ги спестим.Иначе хората организират кампании за спасяване на човешки животи все едно сме в Африка и сигурно няма да струват повече от 5 млн да се излекуват или подобри поне състоянието им.Скъпи сме откъм живот евтини сме на харчлък

5

Анонимен

преди 5 години

знаем какво правите в администрацията с "излишъка"...бързи бонуси за "добре свършена работа" точно преди празниците и на изпроводяк.

4

Анонимен

преди 5 години

144 милиона на бедна и дрипава България са похарчени за ядене, пиене и ...още нещо на охранените брюкселски бюрократи! Направиха се безсмислени ремонти, платиха се милиони на пъръчковите медии уж за реклама, а всъщност така си купуваха тяхното благоразположение. Назначиха си министерство със 100-тина калинки персонал. Изобщо пари хвърлени на вятъра, а тази даже се хвали че бил спестила пари! Наглост до небесата. Сега остава да разберем в коя банка ще уредят и тая видна от всякъде дама

3

Анонимен

преди 5 години

Всичко това звучи много хубаво.

2

уф

преди 5 години

Пари за глупости - бол, за реалните нужди на хората в България - няма!p.s. Къде ли ще наместят сега Лилито, че тя друго освен министерка май ниможи да ръботи.

1

Анонимен

преди 5 години

Компютърът ми заби като видя тази противна физиономия.