85

бай Кольо

преди 5 години

Ку съм президент ша ходя как си искам !!! Даже гол ще ида в Петра .... и изобщо не *** да ме интересува мнението на раята !!!

84

шш

преди 5 години

До АнонименДесито изглежда като излязла от пловдивската Шекер махала...Ама пък са си лика-прилика с червеното ***...

83

Анонимен

преди 5 години

Президента и президеншата да внимават когато ги возят по йорданските улици,да не изкочи някой български катаджия и ................

82

Изнервен

преди 5 години

До Коце кмета. Тук сега коментираме пРезидента. Премиерът е друга история и ако той е лошо облечен, гро.зен или *** това не значи, че трябва да прощаваме на президента, ако той е същият.

81

Коце кмета

преди 5 години

Абе вие първо си вижте премиера, пък после си разглеждайте президента...

80

Анонимен

преди 5 години

*** за тролещите работещи на парче какъв празник е само снимка на Радев или жена му, а пък двамата заедно.... тва е събитие и трола вече е заработил дневния надник, че даже и за извънреден труд може да му платят!!!!!!!!!

79

Ст.Уондър

преди 5 години

С наши пари? Радева?Не съм съгласен.

78

Отрепка

преди 5 години

Еми у нас ние ,народът буквално сме си на власт...и премиера и президента носят нашата изтънчена европейска душевност....Не са паднали от Марс, а като всички нас са от село...

77

Анонимен

преди 5 години

Довечера Деса ще пусне едно сърцераздирателно обяснение у фейса

76

Иван

преди 5 години

Чи ко муй нЪ илечитУ?

75

Анонимен

преди 5 години

добре де, имал е прекрасно синьо сако комбинирано със сини пантаноли и синя вратовръзка на форума. ЗАЩО СЕ Е ПРЕОБЛЯКЪЛ? той е загубил поне десет минути да се преоблича в този глу---ав вид, като можеше просто да махне вратовръзката и да наметен един хубав шлифер. Не, държал е да си покаже се----ята

74

До гошу

преди 5 години

Хапчетата

73

iii

преди 5 години

Екскурзия до Петра с държавни пари. За камуфлаж - и прием при краля. Тарикатско, а?

72

Мале-мале

преди 5 години

Типичен селски мисирок....

71

Гoшу

преди 5 години

Чудех се какво точно липсва в това великолепно ансамбълче и установих, че това е липсата на един важен аксесоар - или борсетка, или диагоналка, но най-добре щеше да му седи от онези чантички около кръста, дето ги носят продавачите на царевица по морето и едно време контрольорите из градския :)))

70

Анонимен

преди 5 години

На всичкото отгоре в Йордания изобщо не толкова студено. Дори само в Гърция е 5-6 градуса по-топло отколкото при нас, а Йордания е още по-на юг.

69

Анонимен

преди 5 години

Липсва му само една фуражка, от ония джендърските!

68

Анонимен

преди 5 години

71 - не е въпросът само до тези две снимки. Сега цял свят ще ни се смее. Както се смееха от онова кратко видео където Тръмп и Борисов се здрависаха за три секунди, така ще се смеят и на това чуждите дипломати.България никога е нямала дипломати.

67

Анонимен

преди 5 години

Един шлифер мъжки - хубав - няма и сто лева. ЕДна сако тънмосиньо е към сто и петдесет. Едни панталони от Пиротска може да си вземе за 50-60 лева, лично ще го заведа в магазин и му обещавам че ще изглежда модерен. Да не говорим че вратовързка е можел да сложи, или ако го стяга - в джоба на сакото се слага бяла кърпичка. Толкоз е модерно, обърнете внимание колко мъже на екрана са с кърпичка в ревера. АХмак.

66

съчинение по картина

преди 5 години

Ето така от 2 снимки се прави цяла поръчкова статия !