57

Анонимен

преди 5 години

Абе ще се сетите вие кое какво е като почне Тръмп да екстрадира българи от фащ то и това ще стане щото той не ще никакви чужденци и да припомня в Америка на първо място никъде не фигурира и обяснение в скоби и България с нея.А пък че Тръмп е егойст и фашист всички си знаят за това отбора *** по-долу драскат минуси и пишат тъпотии преписани от неонацистки сайтове до откат.А сега хайде всички тия ИЖ български националисти който обаче все Америка хвалят да си отиват в новата родина.

56

Анонимен

преди 5 години

Поредната долнопробна либерастка атака срещу Тръмп! В тази медия поради определени обвързаности пероидично си пускат злостни плюнки по адрес на Тръмп и се лансират.абсурдни идеи за импийчмънт. Тръмп е винаги лош, прави са злини, никой не го одобрява, но виждаш някакси бил избран за президент, но нечестно с измама разбира се - опорните точки на едни алчни меки китки на които Тръмп спря кранчето!

55

Скептик

преди 5 години

Тръмп ги размаза.

54

анонимен

преди 5 години

Браво чичо Дончо. Продължавай да ги къртиш. Таман си бяха разпределили света ама се объркаха работите затова квичът като приклещини.

53

Анонимен

преди 5 години

Изглежда всички са иненадани, че Тръмп изпълнява това, което обеща.

52

Американец

преди 5 години

Ако кадрите са заснети в Лондон, а не в Париж и то месеци по рано, то откъде се появиха тия жълти жилетки в кадрите? И защо скандираха на френски? Фейк нюз

51

Анонимен

преди 5 години

Чистенето на световните Авгиеви обори запълнени в момента с хибридни руски екскременти задължително трябва да почне от Белия дом. В противен случай целият свят ще затъна в помийната яма като путинска Русия.

50

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли огомната разлика между статията и коментарите. Хората дори не обръщат внимание не безсмислиците преписани от някоя лява медия.

49

Анонимен

преди 5 години

Откакто дойде Тръмп забелязвате ли как атентатите изчезнаха? Тези дни Тръмп обяви официално че ИД е победена и изтегля американците от Сирия.

48

охубоху

преди 5 години

Тръмп, всъщност, е истински гражданин на САЩ - каубой! Всички либерасти са срещу него (т.н. демократи), начело със Сорос и Кица, но има подкрепата на обикновенните и нормали граждани на САЩ - бели, работещи, хетеросексуални ...Колкото за филмчетата - демокрацитата имат опит с фалшивикатите, малко ли филмчета произведоха е Сирия или за Сирия!

47

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Един психично болен народ и една ненормална държава най-после си намериха подходящия президент.:) :) :)

46

Анонимен

преди 5 години

Един от малкото останали нормални хора в правителството на Тръмп - Генерал Матис си подаде оставката днес. Клоуна остава все по изолиран.

45

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е следващият президент. Показа на всички какво е истинска политика , а не псевдо политкоректни глупости.

44

Анонимен

преди 5 години

САЩ е гигантски психодиспансер, 40 000 умират на година от убийства с огнестрелно оръжие, това си е пълномащабна война по улиците. Див капитализъм и денонощното бачкане ги е побъркало, Тръмп е само следствие. След него ще дойде някой още по-изкукал. Англосаксонците залязват, смета ги отхвърля като мръсни кoтета.

43

Vive la France

преди 5 години

Тръмп прави неадекватни неща и му се смее цял свят!

42

Анонимен

преди 5 години

Уникално глупав човек е Тромпетов. Щом на първата икономика избират такова елементарно същество да ги управлява, значи всички други лидери нямат значение! Нисък морал (***), уникален ***, начело на цяла държава е, а само за задниkа си мисли. Назначи цялата си пропаднала фамилия н държавна хранилка...само заради това е за панделата.

41

Анонимен

преди 5 години

Слънце, свестните българи напускат държавата с темпо, че чак свят да ти се завие. Да, земята ще целувам, но не и държавата. Още малко време и демократично, ще се окажете малцинство, което е жалко, ето това е криворазбраната демокрация, Долна конспирация. Поздрави и весели празници!

40

Анонимен

преди 5 години

Ти какво предпочиташ ни е Се Там. Твоите тоталиристи виснаха на дървото, където им е мястото. Все още има тук там ..Може да отидеш да пробваш тоягата и ако успееш да се върнеш ...Ще целуваш земята си.

39

Анонимен

преди 5 години

Ха и вие ли започнахте с анти Тръмп политика и преписвате фалшиви новини. То една демокрация иначееее, предпочитам тоталитаризма, диктат или както там му викат. В отделни градове или щати, където демократ е спечелил цари пълна анархия, ***, полицията нехае, само заплати взима, некегалните се ширят и вилнеят, мародерстват, малтретират и никой нищо не им прави, те горкичките живеят на гърба на работещите честни американци. Това ли ви р разбирането за демокрация бе, или като в БГ мафията! Ужас

38

Анонимен

преди 5 години

Да сравняваш фамилия Буш с тоя пинкоо е смешно :) Показва само тотална некомпетентност. Влиянието и силата на президента на САЩ не се измерва в рейтинг. И за протокола Буш младши има 2 мандата ...тоя като направи 2 ела пак пиши панелен плъхх.