10

A3

преди 5 години

ще е добре, ако започнат да използват чипа за електронна автентикация, като електронен подпис

9

Анонимен

преди 5 години

Това е чип за проследяване. България върви към невиждан до момента тоталитаризъм. Човека ще бъде чипиран, инжектиран, филмилан, разголван, депресиран, преследван и наказван докато свят му се завие и умре. Това е бъдещето.

8

Активист на БКП

преди 5 години

Българите ще ги плащаме ,а *** не,нали ???

7

Анонимен

преди 5 години

Раозбрахте ли? В 30 центъра в страната ще има съкращения, за да се създадат нови работни места в София за наши хора. После защо в провинцията мразели софиянци. Като знам как се правят тези документи в София ще се открият около 200 нови работни места. Ще има работа и за нови около 50 наши хора, които ще ги разнасят из страната- пак за 30 центъра. За производството и пренасянето ще има поръчки за машини и коли- т.е. ще има лапане за наши хора.

6

Анонимен

преди 5 години

опаааа не вярващите нещо да кажат чакайте чипа в ръката пак ли нямадаповярвате

5

гост

преди 5 години

за всичките ви трябва сложим по един чип ак -47. каква е връзката лични документи и нато ? *** несам престъпник ,че да ми вземат биометрични данни ще имаа червени жилеткии мамка ви *** ненаяли се, как може в швеция да не им трябва такива данни а тук ес ги иска ***

4

fake news

преди 5 години

До КОНСАвсички данни които са изписани на картата + дигитално копие на пръстов отпечатакидеята е че чипа е с енкрипция и не може да бъде дубликиран или фалшифициран както физическата карта. с нещо друго да ти помогна днес?

3

zeus

преди 5 години

Хаха, и като няма чип как ще ползвам услугите на така нареченото електронно правителство, остава да си закупя с мои пари електронен подпис?

2

пецата

преди 5 години

Нали вече имаме с чип с биометрични данни 5 пъти ги сменяха тея карти и накрая 3 млн африканци и терористи влязоха без документи в цяла европа , на кой е тая печатница за документите големи схеми

1

КОНСА

преди 5 години

какво ще има на този чип не казвате