28

az

преди 5 години

Герберите как са се хвърлили на амбразурата като един същи Матросов. Личи си, че са горди наследници на комунистите

27

Анонимен

преди 5 години

Радев не разбрали че "вето " у нас значи : Я си гледай работата..!Според мен вето значи : Измисляй нещо друго. Това не минава.

26

Кирилов

преди 5 години

До Анонимен: Този арест в продължение на 48 часа без знание на роднините ти и адвоката го нямаше дори по времето на Тато. Въведен е през 30-те години на миналия век от Тайната политическа полиция - Гестапо. Оттам си го е харесал шефът на ПК на НС - Д.Кирилов , въведе го в закона за изменение ЗИД на Наказателния кодекс НК и мнозинството ГЕРБ + ОИ го гласува. Ще се използва от Специализираната прокуратура СпП и КПКОНПИ за арест на виновни и невиновни лица. КОНПИ е също творение на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 5 години

До Друг 29 Др. червен ***, проблема е , че Радев не е чел нито една книга освен устава за армията. Толкова елементарет и същевременно злобен човек никога не е бил Президент .

24

Друг

преди 5 години

Герберастите са като строителите или онези нали са продукт на герберастите са като тях!! Искат да смучат но никой да не иска сметка.Затова сме в блатото!! Добре че е Радев!! Ако рабфак плевен бе президент..каква пародия щяхме да се!! Намери се поне някъде във властта един умен,не крадлив мъж!!не става само с една книга герберасти,па макар и вонету!!

23

1984

преди 5 години

До АнонименКогато някое непълнолетно ромче убие, изнасили и ограби дъщеря ти....дали ще бъдеш довелен от прецедента и наложеното вето от него, или ще искаш изчадието да бъде зад решетките???? Аман от толерастия.

22

анонимен

преди 5 години

ЛЕЛЕ КОЛКО ЖЛЪЧ И ОМРАЗА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ. ВИЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ ЯВНО И НЕ СХВАЩАТЕ КАКВО ИСКА ДА ПРОМЕНИ ТОЙ. АКО ВАШИ БЛИЗКИ ИЛИ ДЕТЕ БЪДЕ ЗАДЪРЖАНО И ОТСЪСТВА 48 ЧАСА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ КАЖЕ КЪДЕ Е, ЗАЩО ГО НЯМА КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ. НЯМА ЛИ ДА ВИНИТЕ ОРГАНИТЕ НА РЕДА, ЧЕ НЕ СТЕ УВЕДОМЕНИ И ЗАЩО Е ЗАДЪРЖАНО ДАДЕНО ЛИЦЕ. СИГУРНО ЩЕ ГИ ОПЛЮЕТЕ ЗА ПОСТЪПКИТЕ ИМ А ТЕ ЩЕ СПАЗВАТ НК И ТОЛКОВА. *** ХВАЩАТЕ СЕ ЗА ЛИЧНОСТА РАДЕВ А НЕ ЗА ТОВА КОЕТО Е ВАЖНО ЗА САМИТЕ ВАС. АМА НАЛИ ПАК ГЕРБ ВИ Е В ГЛАВАТА.

21

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

И ??? Ние ще го отхвърлим и пак ще е на нашето !!!

20

Патриарх Кирил

преди 5 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

19

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Саботьор...

18

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !

17

Анонимен

преди 5 години

Гаварит Масква :)

16

Анонимен

преди 5 години

До 111111При положение, че реално друг кандидат нямаше за кой искаш да гласуват? :))) Радев обеща на всички от пиле мляко едва ли не без да има идея какво реално може и какво не един президент в парламентарна република. Бунаците му се вързаха както винаги.

15

Абе

преди 5 години

Льотчика пак нещо се прави на Батман, но ще му свием перките!

14

111111

преди 5 години

До Анонимен 12Радев е достоен човек и достоен президент. Не случайно за него гласуваха и безпартийни, и дори подържници на ГЕРБ. Пък щом питаш за по-смешен, веднага се сещам за предишното недоразумение, дето се хилеше като.....

13

президент ли ?

преди 5 години

С червените ботушки, потропва Дядо Мраз!Дечица веселушки пилот дойде при вас!

12

Анонимен

преди 5 години

Такъв срам не съм брал от никой Президент досега. Жена по цял ден пазарува рокли със служебен мерцедес, а той се чуди какво да измисли за някакво глупаво вето. Дъното е да разрешиш приемането на подаръци в пари и златни Ролекси от емира на Катар . Абе аланкоолу той ти гледа сеира, че се излагаш за дребни пари. Просто срам, срам и позор.

11

Анонимен

преди 5 години

Радев още не е разбрал къде се намира общо взето... не си в армията брат, президент в парламентарна република си. Тоест твоята работа е да вдигаш наздравица на нова година по телевизята. Толкова.

10

Анонимен

преди 5 години

Ми то освен едно калпаво никакво вето друго не можеш да направиш като президент. Пак ще си го приемат не се притеснявай ама нали трябва да покажеш "дейност".

9

Анонимен

преди 5 години

Много е правилно становището на Радев в случая! Какви са тия мракобесни закони?!?!