68

Луцифер

преди 5 години

Д-р Надер Омар ал Халил, д-р Владимир Велинов и д-р Румен Милошов - ако това са продажните, гнусне медици освидетелствали пресстъпника - клоун чоков то те трябва да бъдат заплювани публично от всеки, който ги разпознае! Да пожелаят да влезнат в затвора по собствено желание...

67

Луцифер

преди 5 години

Не мога да си представя как гледат този нагъл престъпник - клоун "независимите" ни магистрати, полицията и висшите управници!? Всичкият този цирк е откровенна гавра с обикновенните трудови хора! И най-после хвърлете в затвора няколко от наглите, корумпирани лекари, които правят възможно пръщящи от здраве престъпници да се появяват в съдебна зала на колички, носилки и с патерици! Засрамете се!!!

66

дедо Ви

преди 5 години

Ало медията! Не ни пробутвайте отвичащи новини?!!!!!!!!!! Ценко си и Ценко! Два дни това е водещата Ви тема! Що не кажете за разговора с Помпео! Що не кажете какво ни заповяда той! ШУБЕЛИИ!

65

Анонимен

преди 5 години

Цеко.Боко.Чоко....дайва и държавата дайва

64

To6ko56

преди 5 години

СТИГА БЕ, ЧОВЕКА Е БОЛЕН, ИМА ДИАБЕТ, ПРОБЛЕМ СЪС ЗЪБИТЕ И ЩЕ БЪДЕ ПУСКАН И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА.

63

Сата НАТО

преди 5 години

До Solar PowerВсички кметове са корупция. Разни Чокови, Десита и други мясото им е в пандиза.Само дето Ценко е станал мултимилионер много преди да стане кмет. При това съвсем законно - пр земеделие. Като не си наясно, не се обаждай от коневръза.

62

АНОНИМЕН

преди 5 години

За 11 год. европейския съюз е казал само една истина за България, а именно:НЕ СИ ЛИ ОПРАВИТЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА МРЪДНЕТЕ ОТ ТОВА КОЕТО СТЕ.За жалост това е голата ИСТИНА.

61

ар

преди 5 години

До АнонименАми тогава излез от тази система!И не си прав!И да гласуваш ида не гласуваш политиците не се избират те се подбират!Местата са им дадени още преди да си пуснал вота!За кой задраскваш не е важно...Важно е само твоето егн като фигурант защото така ги узаконяваш!Но никой ако не гласува това няма как да стане...напротив ще срутиш порочната им система!

60

Анонимен

преди 5 години

д-р Надер Омар ал Халил, д-р Владимир Велинов и д-р Румен Милошов - тия тримата май няма вече да практикуват... Но пък може да им се наложи да посетят други практикуващи?

59

Solar Power

преди 5 години

Трябва за кмет да има ценз. Примерно минимум 5 милиона. Да имаш задължително семейство и минимум 3 деца. Да живееш прилично и т.н. Затова в Америка не се става току така сенатор. Че дори и в Русия :)Само тука излизат някви десита с мегафоните, лъжат народа както римляните го лъжат да мята пачки през балкона.... и накрая виждаме какво се случва.

58

Solar Power

преди 5 години

Не,че и богатия няма да крадне. Но поне е станал богат преди това, знае как се правят пари. Ще направи пари и за държавата, ще открадне, но ще останат и за държавата.Бедняка първо не знае как се правят пари. Второ, когато дойде на власт няма да може да направи, и трето ще опита да открадне и в крайна сметка сме на минус...

57

Solar Power

преди 5 години

Всички кметове са корупция. Разни Чокови, Десита и други мясото им е в пандиза.Винаги става така когато бедняк дойде на власт !!!Примерите са много !!! Може да се връщате хиляди години назад и винаги е едно и също.Замирисва му на медец и това е.

56

мунчо

преди 5 години

горкичкия. та тоя като го гледам на снимката та той нацяло е свършил я го бъде няколко седмици я не бог да го благославя

55

Анонимен

преди 5 години

До Чикън 54Системата е такава,че ако не гласуваш все едно си гласувал за,който не искаш.

54

Анонимен

преди 5 години

Този човек наистина е зле и вече трябва да му се извърши трепанация на него и на няколко стотин депутата, за да се спестят милиони на държавата.

53

Ментора бай Иван

преди 5 години

Мутрите от ГЕРБ се вардят един друг , а и от затвора "кмета" насочва рекетьорите си!Типична българска картина на настоящия политически живот и цинизма на съдебната ни система!

52

Анонимен

преди 5 години

А срещу министъра М. ,който уби собственото си дете ,няма и повдигнато обвинение .

51

Анонимен

преди 5 години

С кого се е срещнал, това е по - важният въпрос. Разни сайтове споменават Красимир Велчев

50

До 54

преди 5 години

И какво като спреш да гласуваш ? Точно тогава гласа ти, който не е изявен, отива най-вече за мафията. Трябва да хванеш AK-47 !

49

Православен

преди 5 години

Видими резултати. Държава цирк. Премиера вчера излъга в едно изречение три пъти! ОСТАВКА!