6

само проверени!

преди 5 години

Отидете на сайта по-доло.i-healthy-beauty/prost_bolg/Истината бълва обиди срещу българските лекари и въобще всички.На всички други страници се появява една и съща реклама.Аз си помислих че сами си правят страницата и реших да пробвам. Вместо таблетки получих капки. На кутийката пишеше друго име.Обадих се в МЗ и поисках изследване дали капките не са токсични, но не получих отговор.

5

Анонимен

преди 5 години

До 4Това е истината. Може да не ти харесва но това никой не го интересува.

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Българина няма много ....-----айде на втория пост се появи един, дето веднага тръгва да плюе и заклеймява "простия българин" дето все "не можел", "не знаел", "все нямал акъл" , "дето бил лош мат'рял%... и дето все "не му гласувал"..

3

Анонимен

преди 5 години

Бла, бла, бла ... проформа съвети и общи клишета, от проформа длъжност изпълнявана от "наше момче", изпълняващо "поръчки"Нито един контролен орган, който по дефиниця се води "независим", "извънсистемен", дефакто НЕ е нито независим, нито надсистемен! И тоя бас-тун как е навързан с лихварите и как свиреше преди време по тяхната ***, въпреки стотиците жалби с които беше засипван... Пълен та-шак са всички тия "защитаващи хората" органи, и това кзк, и т.н. "народен защитник" и т.н. синдикати...

2

Анонимен

преди 5 години

Българина няма много интернет култура и вярва на всякакви глупави странички, фалшиви новини и фалшиви магазини. По-младите хора нямат тези проблеми. От години пазарувам главно от интернет защото повечето стоки ги няма по магазите тук и не съм имал проблеми.

1

Льольо

преди 5 години

така, така