12

opt_news

преди 5 години

Наистина няма значение кой е концесионер. Най-важното е да превърне в Банско най-добрият ски курорт.

11

Свилен

преди 5 години

Жирадели или който и да било - важното е да се работи за развитието на Банско и да се направи един втори лифт най-накрая! Това е с две думи ситуацията.

10

Тони

преди 5 години

Тук са коментирали само наркоманите от дрогаджийската шайка на тома белев. С дълги некъпани коси, провлечени дрехи и изцъклени от дрога очи. Държащи алкохол в ръка и люшкащи се пияндурници. Наркомани гадни!

9

до камелия цветанова

преди 5 години

защо ме изтри ? - това е истината !да си иде в Италия да граби държавна земя,да сече гори и да строи незаконни бетонади , Ама там Не става - Нали? сдушил се с нашите дерибеи и алчен да богатее и да безчинства - Вън от България изедник!

8

глоби до дупка

преди 5 години

Хубаво е че най-накрая стана ясно че собственикът е заможен австриец, а не безработен кипърец. Глобите за безобразията на Юлен в Банско са милиони, и Жирардели ще трябва сега да ги плати от джоба си. После разбира се приключване на концесията и демонтаж на лифтовете защото такова безобразие като ски зона в национален парк другаде по света няма.

7

Lindemann

преди 5 години

Кой ще гласува за втори лифт на Банско бе?Освен 1000 души със сопи от района там, дето си мислят, че се хванали господ за шлифера.Защо отразявате такива подкупни ***, като те и майка си щв продадат, ако някой им даде 100 лева.

6

Златният Телец

преди 5 години

Появява се още един син на Лейтенант Шмит.Но Остап Бендер не губи самообладание: "Братко...."

5

Аз

преди 5 години

Слава Богу, смениха подставеното лице грък, не виждало сняг, с друго, което поне е в бранша.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е лъжа и не възможно... Нито е от дс.. Нито от комсомол... Нито е бил шофьор на генерал

3

Анонимен

преди 5 години

Консултанта на нашата министърка на туризма се оказва вече 2 години е собственик на най-големия ски курорт. Ха сега кажете какви консултации е давал .В чий интерес ?

2

врата в полето

преди 5 години

Банско и ""Юлен"" са добро начало... В тая връзка чакайте някой внук на братя Райт да докопа Летището София- и защо не ???!!!!!!!

1

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, отново слагаш въпросителен знак след твърдение. Освен това, пропуснала си чертичката между "Жирардели" и "концесионер".