36

Анонимен

преди 5 години

Руснаците: "Нямаме нищо общо с нищо на света".

35

и да се знае

преди 5 години

Болшевик виновен няма виновни са САЩ ЕСи НАТО

34

Боби

преди 5 години

"Организирани групи от руски *** са работили, за да откажат чернокожи гласоподаватели, които традиционно гласуват за демократите, от участие в изборите и да "размият границите между истина и измислица"След като прочетох това !!!Руски *** трябва да знаят сленгът на афро и латино американците - ТОЕСТ НЯКОЙ ТРЯБВА ПРЕДИ ТОВА ДЕЙСТВИЕ НА МЯСТО В САЩ ДА Е ИЗУЧИЛ ВЪПРОСНИЯ СЛЕНГ - ГОДИНИ РАБОТА, А понеже сленгът се променя непрекъснато - да поддържа ниво.Сама за предаването ПЪЛЕН АБСУРД

33

Анонимен

преди 5 години

Краварите са слабоумни и си го заслужават, президента.

32

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха....:)))))))) Умрях си от смях. Има си хас и да си признаят. Единственото признание досега е, че след като година отричаха, че са завоювали Крим със сила, след това, съвсем неочаквано Жужо Путиk сам си пусна документален филм, в който казва: "Господа, време е да си върнем Крим". Това засега е единственото признание от 2014 - Украйнската криза, когато целия ЦИВИЛИЗОВАН свят намрази ***, та до сега

31

se

преди 5 години

На американците и ,,демократичния" запад им трябва ВРАГ.Тяхната икономическа система не може да съществува ако не се обработва обществото за лошия , грубия, недодялан ,,съсед" от изтока.Именно така се харчат милиарди за да може партийните мафии да си пълни джобовете.Жалко ,че двуполюсния модел падна защото сега се търси отново всячески той да се възстанови и целта е да се ограби и разруши великата руска,, империя".Докато го има Путин това няма да се случи.

30

Анонимен

преди 5 години

Глейте ся :) всеки който си мисли, че двете страни не си правят номера постоянно е просто наивен :)

29

Анонимен

преди 5 години

Е то пък остана да кажат че са обосновани :) егати новината :)

28

Ура!

преди 5 години

Макс Планк пише една дума "савършенно" с две правописни грешки. Но това е без значение, тъй като "Квантова физика и изкуствен интелект , плюс савършенно инжинерство" ще съдействат на родната кайинка да литне в стратосферата. Ура!

27

хохолите капут!

преди 5 години

До Колко ощене се пртиеснявайте моля....

26

Анонимен

преди 5 години

Нас какво ни интересува тая работа?Истината е ,че самите групи се борят помежду си вътре в самите щати,но нас това не ни засяга.

25

Макс Планк

преди 5 години

Скоро Германия ще преобрази света и добре , че сме техни любимци , та и ние да повдигнем бради.Квантова физика и изкуствен интелект , плюс савършенно инжинерство е пътя към успеха.Само сравнете немските коли с другите по света и ще разберете , колко са напред.

24

Мъка ниска

преди 5 години

Първо спечелиха руснаците , но после разбраха , че на грешния кон са заложили.Просто съдба и то руска.Винаги да гладуваш , но никога смислено.Само руснаците , когато сринат цялата си страна не построяват по хубава от преди.Вижте Япония , Корея , Германия какво построиха , а после сравнете с Русия.Мъка и срам , това Путин донесе.

23

Колко още

преди 5 години

Санкции ги чакатббядистанци чак не е истина простоШе ядат нефт намазан на прикладиА девочките им ще минядат дедовия Велик е ***!

22

Анонимен

преди 5 години

Ключа отдавна е у Китай. Русия само отвлича вниманието.

21

За 52

преди 5 години

Какво е важното та да гледаме?Ще връща откраднатия Крим ли?Или ще признае за пътническия салолет който пияната му армия свали?

20

Към всички!

преди 5 години

Застанете пред телевизорите на 20.12 в 11 ч. и гледайте руския Канал 1! Пресконференция на Президента на РФ В.В.Путин.После коментирайте!

19

Путкин е духал

преди 5 години

На Тръмп в МоскваСкрипал ги е снималЗатова се опитаха да го отровят !

18

Най- голяма курва

преди 5 години

Е ***!Никой не го в виждал с жена от 15 годиниСигурно го смуче на медведя :))

17

Анонимен

преди 5 години

Руски ***, тези пaразити са плъзнали навсякъде.