6

Анонимен

преди 5 години

Значи тя го прелъстява, 8години се друса с него и в момента, в който той си намира друга играчка се оказва, че той е педофил. Типична феминистка. Изкривеното и променливо съобразно егоистичните женски интереси разбиране за реалността води до твърде много проблеми за обществото. Време е това да спре, понеже феминисткия терор се издигна на твърде високо ниво и нанася твърде големи щети. А основния проблем е, че допуснахме да го вкарат същия този терор в законодателството. Това трябва да се поправи

5

Анонимен

преди 5 години

Значи го прелъстява напълно осъзнато. Дрогира се и прави многобройни тройки с него и други момичета, включително и жена му. Не, че е красвавец, просто е много известен и е на разположение и податлив на "омагьосване". И младата магьосница го "омагьосва". И в един момент той се превръща в педофил, защото тя е била 16 годишна, напълно осъзната , но все пак е била 16 годишна, а той е гледал на нея като на забавление, което може и да омръзне. А тя експериментирала с БИСЕКСУАЛНОСТТА..

4

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-невзрачен, толкова по-желан от жените. Вероятно го взимат за омачкана плюшена играчка, която могат да си поомачкат без страх, че ще изгубят нещо ценно.

3

Анонимен

преди 5 години

В цялата култура на човечеството мъжете са рицари , мъже на думата, подкрепящи жените. Жените са отровителки, интригантки,създаващи проблеми.Затова Господ каза на Адам: Не докосвай тази ябълка! Ама на, той отхапа, пусто!

2

Анонимен

преди 5 години

Докато беше на 16 нямаше проблем. Сега, на 59 нещо стана. Какво ли? Абе да ви ива у брантиите. Жената е дяволско създание. Създадена да изкушава мъжа.И да го вкарва в беля.

1

Анонимен

преди 5 години

Уди е биологичният баща на Чичо Чарли.Легенди.