19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Друго си е детска градина с неггра и паки...... и съвсем друго е да си българско малцинство в България - съотношение 3 към едно в полза на "сирийците"!

18

Анонимен

преди 5 години

Дано ИРА-истински да се възродят, че даима работа за консултанти. Тия пероксоацетонови аматьори разчитащи на единични пробиви не са интересни. Друго си е детска градина с неггра и паки да не можеш да разбереш на кой червата са на дръжката на вратата - английско чувство за хумор, даващо отговор на въпроса дали имат черва.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Много добре знаят какво искат и колко от болшинството го искат! Искат да изритат някои много знаещи източно европейци защото са забравили от къде са изпълзели!

16

Анонимен

преди 5 години

До Евроатланик 13Сакъм без българския сральо Англия загази! Има кой драги, не реви на чужд гроб при положение че си затънал до уши в калта! Те англичаните няма да загазят като нашенци, ще видиш!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16.....и за това живеят стотици пъти по добре от най-умните на света....български компотьовци! Имат много добре функционираща здравна, съдебна, образователна и социална система! А българите чезнат и *** защото са най умните, откъм джанковия!

14

Анонимен

преди 5 години

Британците са най-глупавите хора, да се махат, надути пуяци

13

Анонимен

преди 5 години

Българите няма какво да я мислим тази Англия , те могат да позволят да си свиват икономиката си дори да претърпят големи икономически загуби пак ще са на светлинни години пред нас.

12

Евроатланик

преди 5 години

А кой ще гази в калта ,да бере цвекло в английските поля,пакистанците ли?Че те от три поколения са на соцялни помощи,да не са прости да бъхтят като българите в калта?!

11

Анонимен

преди 5 години

Вие пък откъде знаете какво искат Британците , те самите не са наясно точно какво искат.Но времето ги притиска и накрая трябва да кажат какво точно искат.Проблема не е това че Великобритания иска да излиза от ЕС, проблема е че те не знаят какво точно искат.И от там дойде цялата суматоха.Не знам защо едва ли не чакат решение от Европа какво трябва да искат те , а ми вече са независими те трябва да предлагат решенията а не Европа както беше досега.Нали точно това е независимостта.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе какво става със Скрипал, възстанови ли се. Намериха ли похитителите, нещо темата остана в забвение.

9

Анонимен

преди 5 години

До 7Британците не искат да хранят и Андрешко дето си е пробил руската елхичка на центъра на София.След Брексит ще гледаме как Троянски кон яде боб !

8

ПЕНКО

преди 5 години

КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ЕДИН ВЕЛИК НАРОД / 50-50 *** ,НО СВЕТЪТ ГОВОРИ ЕЗИКА МУ /- ДА БЪДЕ ДОМИНИРАН ОТ МАРГЮЛ И ЕММАНУЕЛЛА ФРЕНСКА ...НЕЩОТО Е КАТО БИТКАТА ПРИ ТРАФАЛГАР ,НО ОТПРЕД СА ШВАБЕНИТЕ И ФРАНСЕТАТА !?!? А РУСИЯ И КИТАЙ ГИ ГЛАДАТ КАТО В АКВАРИУМ !!!

7

+ -

преди 5 години

Британците не искат да хранят, такива като гърците.

6

Скептик

преди 5 години

Брексит без договор, Германия и Франция се договарят с Русия. САЩ са в гражданска война. Китай има спад. Индия става двигател на Британската общност. Лихвите скачат.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя Брекзит взе да става досаден !Или ги пускайте британците да си ходят от ЕС, или ги оставяйте в него.Всеки ден да слушаме как Великобритания напускала ЕС, а от години да продължава, да е в него е меко казано налудничаво вече.

4

Анонимен

преди 5 години

До 3Дано да стане брекзита, че вече омръзна.--Ще стане, при това твърдо! 100 годишното Бабе отдавна е пуснала да се сече юбилейната монета, послучай излизането

3

Анонимен

преди 5 години

Дано да стане брекзита, че вече омръзна. Трябва нова тема, нова перспектива за бъдещето на ЕС. Германска имерия ли ще става? Френска имерия ли? Само да не нападат Русия, защото не става номерът.

2

Анонимен

преди 5 години

Но дали да остане лятното или зимното ?няма такова понятие като зимно времеИма лятно време и астрономическо време.Когато имаме приет стандарт че зимното време приемаме че е равно на астрономическото тогава се използва заместване поради приетото приравняване.Но когато се говори за промяна т.е. зимното време не е равно на астрономическото време а ще се търси ново уравнение.Тогава не можеш да ги приравняваш има астрономическо време.И какво отклонение ще се прави от него ако се прави отклонение

1

Анонимен

преди 5 години

А вие да не би да сте женени за Бойко и Юнкер, че им купувате частни острови и марков алкохол?