35

Анонимен

преди 5 години

обичам планината но не и ските. ските ми се струват много по-неестествено и комерсиално от водните забавления

34

червена тиква

преди 5 години

Еееееееееех, по времето на бай Тошо всички ходехме на зимна почивка и карахме ски!

33

Анонимен

преди 5 години

Еми 12%, толкова сме. Не може всичките да сме гербаджии или роднини, нали?

32

лимонад

преди 5 години

изобщо не е финансова причината. то организация, лошо време и бавно придвижване, идеш на хотел, няма къде да паркираш. Пълно с простотия и навсякъде гледат как да те оскубят повече. Евентуалното време навън е 5-6 часа, ако си с деца дори по-малко. и накрая викаш - за какво ? 5 дена на почивка и се чудиш няма ли да свършва, че да се прибереш да си починеш... и изсулиш 1 камара пари - и що ?със същите пари лятото се изкарва 2 пъти повече време на почивка и е по-приятно с по-малко нерви!

31

Ozzy

преди 5 години

Зимната почивка носи огромен кеф за каращите ски и борд. Определено я предпочитам пред лятната! Не се сблъскваш с толкова простотия, колкото има лятото по морето. Всички ходят на море, но зимните почивки са малко по селектирани и можеш да срещнеш доста читави хора. Основният фактор за избор на място вече е колко ще висиш по опашки на лифтовете. Банско е супер за каране, има добри оферти за нощувки и кръчми, но това висене на кабината е безумно и скапва кефа.

30

Анонимен

преди 5 години

бе на лифта опашки и чакане инак бедни били и само 12% можели финансово...

29

Анонимен

преди 5 години

Аз предпочитам гръцките плажове през лятото, зимата изобщо не ми до почивка.

28

до 30

преди 5 години

Започни да пестиш от сметките за интернет.

27

.........

преди 5 години

Е добре е ****ка му стара. Аз съм от останалите 88 процента. Откъде да изкарам кинти за почивка, егати?

26

Фантата

преди 5 години

Махнете от сметката всички римляни, пенсионери, тлъсти, болни, мързеливи и прочие хора и ще видите, че цифрата на тези които ще карат ски в планината не са малко. Да не говорим, че всички ски курорти са в Южна България и е много по-трудно на хората от Шумен, Плевен, Търново, Варна например да идат на ски. И кой казва, че трябва да е евтино, че куцо и сакато да се пързаля горе, навсякъде по света е скъпо.

25

Анонимен

преди 5 години

До Баба ГенкаА, може ли да доведа няколко вегана на превъзпитателна психотерапия у вас ?

24

Унуфри

преди 5 години

До Анонимен 25Ако ще изхарча сума пара с надеждата, че евентуално ще бодна някоя пияна англичанка, значи много съм го закъсал.

23

Баба Генка

преди 5 години

Каня всички останали процента,на свинска сватба.Ядини и пиини на корем,вода от Балкано,арни работливи моми.Атракция е селския баир,кат натрупа снег,айде по найлоните като писта на Алпите,както и женския певчески състав с богат апертоар от песни

22

Анонимен

преди 5 години

До УнуфриЕ що?Освен ски и напиване, друго няма ли?Примерно секстуризъм с някоя чужда булка.

21

Анонимен

преди 5 години

То в града стана като планина. Напълно безмислено е да давам пари за почивка на северния полюс.

20

Унуфри

преди 5 години

Следва в изследването да се уточни, колко туристи ще посетят зимните курорти за да практикуват зимни спортове и колко ще отидат просто да се напиват и най-много за изтрезняване да се замерят със снежни топки. Ако е само заради второто, определено не си струва. Кръчми и две шепи сняг има навсякъде.

19

Анонимен

преди 5 години

До ОТ СЕЛОЗавиждам ти.Дай да ти дойда на гости за коленето на прасето.Заради емоцията.Ще ти платя тройно каквото изям и изпия.

18

до 18

преди 5 години

Не става въпрос директно за музикален жанр, а за компанията на ментално потурчени индивиди. Защото като отидеш да вечеряш със семейството, уж си в български курорт, а на практика си сред талибани.

17

Анонимен

преди 5 години

Уж никой не ходил в българските курорти и планини, а забелязвам, че хубавите места свършват 2 месеца предварително.

16

ОТ СЕЛО

преди 5 години

Другата седмица гътаме 2-та шопаря, приготвил съм ракия, руйно вино домашно...ще има пържоли, суджуци и пийване за цяла зима. Нека да вали, да фучи, подготвил съм се напълно за цялата зла зима. Ха наздраве и поздрави от село!!!