55

Велика Франция

преди 5 години

До Анонимен"Англия не е Франция"Така е. Без Франция нямаше да има Англия. Англичаните в продължение на векове са били периферна и бедна провинция. Французите ги завладяват и цивилизоват, дават им култура. 60% от думите в английския са френски. Франция има по-силна армия, по-голяма територия, по-голяма икономика, по-големи заплати, по-добро здравеопазване, повече отпуски, по-добра инфраструктура, по-красива страна, език и култура. Периферна Англия никога няма да може да бъде Велика Франция.

54

Анонимен

преди 5 години

До БС 52Километрични опашки се вият на българската граница само от англичани!

53

Анонимен

преди 5 години

Е по- добре е от ЕС- тираджията трябва да се връща всеки месец.

52

БС

преди 5 години

Българското правителство, трябва да направи абсолютно същите условия за Британците идващи в БГ, без никакъв компромис, абсолютно същите каквито са за българи във Великобритания. Хайде да видим ГЕРБ имат ли смелост да го направят.

51

Атакист

преди 5 години

Ко ме интересуват ингилизите. Аз ходя на гурбет само в Москва. После обратно на село за малко. После от наше село пак в Москва.

50

Анонимен

преди 5 години

Резнаха още една мечта на така работливите българи.пратете бат бойко чудотворец да ви уреди

49

Анонимен

преди 5 години

И кой ще им бере ягодките през сезона?

48

Анонимен

преди 5 години

Другата опция е консултант по взривове към ИРА. Там всичките ти умения ще бъдат достойно оценени.

47

хохо

преди 5 години

Това добре , боли ме за ингилизите, но се питам какви ще са ответните мерки .... ??? Някой знае ли? Според мен трябва да са реципрочни.

46

Християн

преди 5 години

Публикацията е пресилена , няма как средно един селскостопански работник да взима годишно 22000£ защото не е целогодишна работата , за година може да направи човек не повече от средно 12 000 - 15 000£ , аз работя към ферма в Англия ,която е най-добрият голямата във Англия и Европа , Българи и Румънци създадоха това ниво на Великобритания което има във селското стопанство , ако трябва да се слага някакви ограничения за работна ръка ,ще настъпи катастрофа за Великобритания и селското стопанство.

45

Анонимен

преди 5 години

До панчо,еми то като му чета коментара на Панчо-то-супер неграмотен ,явно става само да чисти улиците,а обяснява за нискоквалифицирани работници

44

Анонимен

преди 5 години

Англичаните гледат как ще връщат тираджиите всеки месец при жените да почиват и те измислиха да връщат работниците на 12 месеца... Браво ЕС!. Абе ЕС не разбира ли, че с двойните стандарти към нас отваря вратата на други хиени и те ще му го забият на ЕС същия, че и по- голям. А пък на англичаните да им излезеш с номера разни- нема как, че те са ги измислили!

43

До Гошу

преди 5 години

Ако си реално в Сидни това не променя факта че си лузър и комплексар. На никой не му пука за двата ти гаража и за жалкия ти живот. "Аз съм Станчо от Флорида. Имам 3 къщи с 8 гаража." Голям праз! Знаеш къде да си ги навреш.

42

Гoшу

преди 5 години

До Мишоможе ТИ да се окажеш Спас от кочериново а??. Инъче лесно можеш да свънеш един телефон или скайп до Сидни и да видиш директно лайф стайла и красотата на едно от най райските места на Планетата. Какво ще каже м? Ще се позабавлявам с теб, ще ти оправя географията кой къде е. А ти ще ми покажеш панелното си гето хахах! Удоволствието ще е изцяло мое, ще ти покажа директно на видео красотата на Сидней, къщата ми с 2 гаража и т.н.

41

Мишо

преди 5 години

Тоя от "Сидни" може да се окаже че е реално в Столипиново. А англичаните още си мислят че мъгливото им островче е земния рай. Тереза Мей да ходи да почисти тоалетната на Кензингтън че поляците дето чистеха си заминаха за Полша.

40

Анонимен

преди 5 години

До Ти не си човекИ държава от бившия източен блок (тоест руска клоака) която ползва кирилица и никой от западните страни не го бръсне да се занимава с това.

39

Анонимен

преди 5 години

Англичаните как си го набиха просто не е истина :))

38

Ти не си човек

преди 5 години

Къв е смисълът тогава. По добре д-р страна но нали знаем всички мразят нас бг защото сме аутсайдери. Ние сме загубена нация. Тук никой от чуждите страни не идва да работи. Тук е ад на земята. Мория номер 2. Нация на бездомните. Нация на наркоманите. Нация на психично болните. Нация на бедно работещите които свързват двата края. Нация на тъпаните. Бг остарява и не се развива. П-те викат бг се развива ит специалисти дрън , дрън. Нищо не се развива. Бедни сме. По добре Турция да ни беше взела.

37

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни лъжи и манипулации!

36

анонимен

преди 5 години

Наистина ли сте,,инжИнер магистър.....?