7

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

6

Развързан портфейл?

преди 5 години

Имам въпрос:След като от състава на БАН излизат близо 1 000 (хиляда) човека (от системата на НИМХ), защо тогава бюджетът им за 2019 г. набъбва с над 40 милиона лева?!Пояснявам:Досега в БАН работеха около 6 800 души. Значи, съставът им се намалява с 15% след отделянето на НИМХ.Бюджетът им за 2018 г. беше 70 милиона, а за 2019 е 107 милиона - увеличен с 37 милиона, значи с над 50%. После пък в медиите ни съобщиха, че им дават не 37,а над 40 милиона повече! За да мързелуват!Откъде накъде?

5

До Кънчо

преди 5 години

Ами знамето на Иван Асен 2 ме кефи повече ама няма нищо общо в момента нали? Знамето на от преди 10 века що не го развее те и него. Въобще за какво ви е знаме или какъвто и да е герб. РазвяваЙерусалим лозунги не сте излезнали в подкрепа на национален отбор.

4

Анонимен

преди 5 години

До ИзнервенКакво се случи в резултат на протестите?Един кръг от майки на деца с увреждания направиха така, че парите да се насочат към НПО и техните дневни центрове, за сметка на орязаните пари на глухите и лежащо болните. Свалиха Валери, който се оказа прав за тях.Другите протестиращи се сдобиха с актове.Никой не се вслуша в исканията на протестиращите.

3

Байфидан

преди 5 години

Този *** как е пропуснал в това изявление да спомене Славчо Трифонов? Не е имало досега изследване или изказване да не го лансира. Или видя как се оака с интервютата и че не става за нищо друго, освен за клоун.

2

Анонимен

преди 5 години

Всяка година заради корупция България губи над 11 милиарда евро, или 14% от брутния си вътрешен продукт. В България корупцията причинява 1.8 пъти по-голяма загуба, отколкото е целият бюджет за социални разходи (6.1 млрд. евро).Сумата пари,която страната губи,е повече от 360 пъти по-голяма от целия бюджет за заетост (около 31 милиона евро), три пъти по-висока от националния бюджет за здравеопазване (почти 3.7 милиарда евро)и 2.4 пъти по-голяма от разходите за възрастните хора (4.5 милиарда евро)

1

Анонимен

преди 5 години

Какви права сме отстояли?Нормално работно време ли, достойно заплащане на труда ли, достойни пенсии ли, права на работното място ли или орязаните права за помощни средства за лежащоболните и глухите? Или 48 часовият арест без уведомяване на близките?! Или човешки условия в арестите? Или нормални цени на храни и стоки? А данъците, таксите, налозите...