14

Анонимен

преди 5 години

Не се изключва и завладяване или причиняване на материални щети на президентствоммммм кеф! И ше пляскат *** по клепналите уши, както поп Кирчо :)

13

Inventari

преди 5 години

***....otchitat nesto po realizaciata ..ami da otchetat togava i zaplatite na tesi teroristi v prezidentstvoto, bsp, dps, dance...

12

Анонимен

преди 5 години

"завладяване ... на президентство, парламент, министерства" ..това не е тероризъм а акт на любов и отдаденост към родината

11

Емо

преди 5 години

Сега тъкмо и терористите да го прочетат, и да напишат и проведат 14, 15 и 16 сценарий. Както казват дървените глави - ако го няма в плана на учението, значи то не може да се случи.

10

Стоян

преди 5 години

В Германия един вади нож и намушква трима - тероризъм. В България колят човек във влака прегазват полицай раняват трима в автобус - битова престъпност.

9

Анонимен

преди 5 години

Те тия дето ще взривяват хич не четата новини, тайните служби затова се казват тайни, но това явно е пак ПР кампания на управляващите, нищо ново.Учат се от западните си колеги, които също не са със особен капацитет.

8

Коки

преди 5 години

Ние сме си все в тероризъм, ето вчера ЕК глобява България за 77 милиона евро, защото някой властимащи не са изпълнили нещо. Кой ще плаща това. Това не ели тероризъм и теменужка петрова ще понесе, забележете, политическа отговорност, а 77 милиона кой ще ги плати?

7

разбира се

преди 5 години

Сценарият ще бъде изненада. Не може да се предаде друго яче. И ще бъде осъществен от" подлеци и страхливци, които не ценяли човешкият живот, та дори и собственият си".Тия пък откъде се сетиха сценаристи да стават? Да одат у холивудо. Или ни се готви по некой от сценариите. Аз напълно отхвърлям сценарият за експлозия на лайновозка в центъра на мол. Такова никога няма да се случислучи.

6

Анонимен

преди 5 години

А на бас, че няма да е по нито един от 13-те сценария на МВРто, а по отделен 14-ти сценарий.

5

ИМА ЛИ

преди 5 години

СЦЕНАРИЙ, В КОЙТО НЯКОЙ ЩЕ НАКАРА ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ НА РАБОТА? Е НА ТОВА АЗ КАЗВАМ ТЕРОР.

4

Анонимен

преди 5 години

нека написалите стаТията кажат, има конкретен сигнал към Бя за подготовка или просто така се пише в следствие атентата във Франция...

3

Анонимен

преди 5 години

В Парламента е много опасно за атентат, трябва да се вземат бронирани костюми за депутатите за по 100 хил.лв. единия.

2

месара

преди 5 години

не бе, ше направят атентат на полето, дето няма никой! голем документ, големи сценарии, големи разкрития ейййй!!!

1

Бен Ган

преди 5 години

Смятам, ако е в парламента или президентството, да не се счита за терористичен акт!Мнозина ще ме подкрепят.