11

Тошо

преди 5 години

До Ум Тебе пък какви 5 та дори 6 млн.те гонят.4 макс.4.5 е много по достоверно.Не вярвай на червените дупета-ти.

10

Тошо

преди 5 години

До Анонимен 9"годината беше същата като предишната", но за първи път позитивните оценки надвишават почти два пъти негативните (35:19). Това е най-благоприятното съотношение за периода 1998-2018, пишат от БТА...Ако от БТА им светне в главите колко българи напуснаха Б-я за тези 20г.няма да са толкова позитивни.След още 20г.всичките 1.5 млн.полубългари живеещи в Б-я ше се изказват позитивно.Дерзайте червени ескадрони.

9

Всичко е илюзия

преди 5 години

Народа дано се събуди в следващата 2019г. За да се събудите спрете да гледате манипулираната кутия телевизора. Нека не знаете какво става с политиците и далаверите им. И си живейте без да гледате тв и политиците и предаванията Лице в лице , Емил Кошлуков и д-р занимаващи се с политика най вече новините. И като не ги гледате и слушате силата им пада гарантирано от Дейвид Айк. И така матрицата се разпада. Е ще сме на улицата но все пак цяла армия живеят под София. Цяла армия бездомни в тунелите.

8

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая мода да не подписват и да живеят на семейни начала. И всичко от алчност и интереси.

7

Стамат

преди 5 години

"Семейството приоритет на българина".Това добро ли е или лошо?

6

Анонимен

преди 5 години

Време е този *** и заспал народ да се събуди и да изгони веднъж завинаги мафията ГЕРБ и присъдружните и организации.Иначе отиваме в небитието като народ и държава !

5

Анонимен

преди 5 години

за обикновеният човечец от България за друго освен за семейство не може да мечтае.това не е лошо, но просто показва в каква безизходица сме. в щатите пенсионерите до десет години ще станат 100 мил. като сега са 30 мил.ние нямаме пари за пенсии ни за заплати. така че ако вярвате в някакви чудеса се осъзнайте. няма пари за 1 мил пенсионери. това е част от реалността

4

Циник

преди 5 години

Мисля, че сме си виновни само и единствено ние, защото сме долнопробен народ.И други са имали тежка историческа съдба, и по-тежка от нас, но са били качествени народи, а не изммет като нас, и затова имат истински и нормални държави и общества.Сигурен съм, че няма никога да постигнем нищо освен жалко съществуване напук. Което е принципът на плевелите - дано и само да ме има, ако и да съм плевел.Срам ме е, че съм българин.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Недей са, ще обидиш тиквите по Коледа

2

Анонимен

преди 5 години

Като гледам заглавието и се замислям освен семейството, кое може да ми е най-големия приоритет.

1

Ум

преди 5 години

Реали? 1080 допитани от 5-6 млн и вече тешават че това полазва равносметката на народа. Омг.Искам да прочета този репорт и ще е голям смях. Пак лъжат и мажат и овцете вярват.