19

Друг

преди 5 години

По време на митинг предизборен!! Партиец от Граб агитира!! След изборите ще живеем по добре,по охолно Ще увеличим двойно доходите!!!Човек от тълпата- за вас е ясно ,a за нас ,как ще е??Рашидов..май теб те питат??Е вие..живеете добре

18

палячо

преди 5 години

Мръсен ***, продаде си душата за пари. Баба казва има видов ден , да си знаеш пичага!2 Милиона избягаха, 40% от българите живеят на прага на мизерията, 80% от децата в България не ядат месо, а ти ми говориш , че живеем по-добре ? Страшен ***! Валтер за такива като тебе!

17

Анонимен

преди 5 години

Кюрда акъли дава ти да видиш.

16

Активист на БКП

преди 5 години

Кои българи,бе Веждю ? Тия ,които умират от рак, защото никой не ги праща да се лекуват безплатно в Германия като теб?! Тия милион и нещо, които живеят с 207 лева на месец,а ?

15

Един г/я/.У./Р

преди 5 години

Ето го самоубиеца който се излекува от рак в Берлин с последната най скъпа терапия ! Останалите заслужавате да си умирате ,защото си избирате сами палачите .

14

аз

преди 5 години

*** живей и ти за 700 лева на месец и тогава говори! Сигурно на обяд харчиш повече! И*род!

13

Анонимен

преди 5 години

Преди си беше по-добре.Особено дупката която изкопаха пред ЦУМ и я покриха с евтин пожълтял и напукан плексиглас. Това е може би най-уродливата и грозна конструкция на планетата Земя.

12

Анонимен

преди 5 години

Сития на гладния не вярва...

11

Анонимен

преди 5 години

г-н Рашидов иска да каже, че той живее по-добре, а народа не е ревлив, по-скоро много търпелив, дано свърши търпението му, защото явно промяна към по-добро няма как да стане иначе

10

23

преди 5 години

Господин Рашидов, Вие живеете в паралелна вселена

9

Анонимен

преди 5 години

Все още има хора из коментарите , които не са наясно че политиците ни са ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА, на народа, който е мързелив, ревлив, алкохолизиран, скотизиран, необразован.

8

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с мнението на Рашидов.В България не е никак зле. Добре също не е, но не е зле.

7

Василев

преди 5 години

В София можи би живеят по добре, но не и всички.А, в провинцията, в " този див запад" как се живее с 500- 600лв..София не е България. Не противопоставям столицата на провинцията, но истината е такава.

6

ХХХ

преди 5 години

Олицетворението на един народ от една долнопробна пияница ! Това че вие живеете добре не значи че и народа живее добре ефенди .....вземай 600 лв заплата и пак говори !

5

Анонимен

преди 5 години

Много търпелив народ сме.Този като си направи далаверата в КТБ и му е добре. ....

4

месара

преди 5 години

да ти се връща това хубаво живеене, мармот брадат

3

бай ганю

преди 5 години

няма нация която да не мърмори и не доволства но това е разликата че тези управници които чуват и предприемат нещо там се подобряват нещата а при други на управата не и дреме,без съмнение живеем по добре но ако се наложат нужните институционални реформи ще заживеем още по добре едно нещо не бива да забравяме и то е да не започваме да приемаме това което имаме просто за даденост

2

Ужас

преди 5 години

Като не знаеш какво да кажеш по-късно добре да си траеше? Върнаха ли ти парите от КТБ? Че отдавна не си се оплакваш? Откъде взеха парите за КТБ?

1

Анонимен

преди 5 години

И ти беше от "ревливия" народ като затвориха КТБ с 2та ти милиона вътре.....но нали ти ги върнаха...живееш добре