55

Анонимен

преди 5 години

Явно мечтите й са се сбъднали повече отколкото е очаквала горката

54

Анонимен

преди 5 години

Погледнете клиповете на чалгарките и песните им.Темата е за горката зарязана от мутрата кифла и сега тя жали по хубавите времена когато имало плам помежду им и оня редовно я шамаросвал.

53

Анонимен

преди 5 години

наркомански особености. Нещо не ми е жал за такива. Разбирам я майката, дете и е, ама очевидно момичето не е било стока

52

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че красивите куклички масово си търсят кой да ги пребива редовно.Тази обаче явно си е падала по много ,,корави" типове.

51

евродебил

преди 5 години

Да живее свободното разпространение на дрога!!!!!!!!!!!!!!!!Да ни е жива демокрацията!!!!!!!!!!! Кой не скача е червен!!!!!!!!!!!!!!! Времето е наше.

50

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЕ, и? Нима 'Борисов 3" не е извадка от същото онова време;))) Май ти си този "късопаметен ***". какъв е Борисов? една Мутра. Чиста Мутра! Сменила Бухалката с лостовете на държавното управление.

49

Гробокопач

преди 5 години

До strannoСъгласен съм с теб, напълно. Но за да стане това, трябва да се промени наложеният обществен модел на семейството или интимните отношения "хубава съм, за да не работя". Това води директно най-хубавите момичета към "бизнесмените" обслужващи политическите партии и сателитните им "улични момчета". Обикновените мъже си остават капо, защото са обикновени и скучни. Самият обществен модел в тази посока е създаден,з а да обслужи една определена прослойка физически и духовни импотенти

48

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачАбе Пинко, какъв Борисов 3 ми говориш бе?Ние да не падаме от небето?Има ли, някой да не помни какво беше 90-те та до 2007г когато управляваха БСП и ДПС?Борци, бухалки, анцузи, побоища, престрелки ежедневно.Ще ви се не види и късопаметните палячовци.Тези неща народеца ги научи от тогава и още си живее в тези времена.Не случайно има хора, които още се кланят на Жоро Илиев и разправят колко бил велик.

47

Анонимен

преди 5 години

Със вилица в окото !!! Добре че не е ром!! Иначе пак щяха да тръгнат към махалата! А да видимКъде сте маймуни протестирайте отидете в къщата му или си свихте опашките, забравих че вие протестирате само като ви плащат.

46

nali

преди 5 години

Нали имаше и няква убита от някъв наркоман културист, пък се беше затваряла в банята, това преди година....Ееее, да си беше намерила свестен мъж и тя, като и тази, да и е била мирна главата! Ама не, те свестните и скромните са скучни, задръстени, не ни трябват! И после пискат ооо, той ме пребива! Тъпииии филии!

45

Анонимен

преди 5 години

Тоя хотел знае много за подземния живот в България

44

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЕдин от проблемите е тоталната комерсиализация и меркантилност на женският състав в по-младите поколения. не ми се мисли,за още по-младите. Но вторият проблем е на върха на държавата. Липсата на духовен пласт в него, отключва надолу по веригата, верижна реакция от подобни събития. Затова съм написал "Борисов 3- Геноцид и Смърт". Съвпадът на обстоятелства, може да изглежда като игра на случайността, и лошият късмет, но не е така, за тия, които могат да виждат.

43

аман

преди 5 години

Най-лесно е да напишеш пост, а когато е трябва да си до детето си, къде си била, ***, лицемерко?! Гледала си своя си кеф, сега ревеш фо фейсбука...

42

Georgiev

преди 5 години

Така става, когато жената си пада по "лоши момчета" и "мъжкари". За съжаление.

41

яя

преди 5 години

Ами радвала се е на втория си съпруг...Но - любовна убива!

40

Анонимен

преди 5 години

Ако държавата си гледа работата, смъртна присъда няма и да ти трябва. Тогава просто ще имаш здраво общество.Нашата държава е твърде заета да тегли заеми, да дава власт на еднокнижници и да се тупа в гърдите колко добре живеем. И то не е от вчера, а поне от 70 години.

39

Анонимен

преди 5 години

Искат да кажат,че персоналът през вечерта и рецепцията не са чули и видяли нищо нередно от въпросната стая на петия етаж,че чак като се появил неадекватно дрогирания и видимо наранения тогава се разтревожили за представителноста на първокласния им хотел,ако такъв нощуващ при тях в див вид излезе по чехли от хотела да се разхожда сутринта в района и центъра на града по обновените заснежени настилки.

38

морски

преди 5 години

Да беше дошла камериерка в хотел на морето през Лятото.Щеше да заработва като жрица на любовта, нощем.И вълкът сити агнето цяло.

37

Сега той ще си призн

преди 5 години

Сега той ще си признае и ще му намалят присъдата на 1 година условно и строго мъмрене и ще го пуснат.

36

Анонимен

преди 5 години

И какво ти е ясно със смъртната присъда?Един от най-мирните американски щати няма смъртна присъда вече към 120 години. Как става това, някаква теза да имаш?