15

Абе

преди 5 години

Абе ние хора ли сме или комини, че се говори за пушене ? Какво е това хора да пушат дим, какъв в смисъла, ползата. Ама очаквам логични и смислени отговори, а не плюене и минуси.

14

Анонимен

преди 5 години

Народът е казал кое е полезно за всяко тревопасно: "Зелена тревица и бистра водица, мирна главица".

13

Очевидноо

преди 5 години

Айде айде тука прекалиха та чак се издадоха. Пушех много години и направих много опити да ги спра, тежка история, докато не грабнах едни качествени електронни. Малко по малко успях най после да ги спра като намалям грамажа никотин в сместа, накрая месеци пушех без никотин и чак после спрях. Не помня даже вече че съм бил пушач. Струва ми се сюреалистично, че съм бил.

12

Анонимен

преди 5 години

Има експериментални данни от САЩ, които показват, че пълнителят на електронната цигара съдържа пропилен глицерин"...Експериментални данни??? На всяко шише на етикета си пише, че съдържа пропилен гликол и глицерин. Да се изложиш толкова, че даже да не знаеш, че това са две различни вещества? Тези дори не знаят на кого да плащат. И с всяко такова интервю се получава все същата смешна излагация.

11

Анонимен

преди 5 години

Разбирам и уважавам желанието ви да накарате хората да спрат каквито и да е цигари, но не лъжете, това не помага, а вреди. Непушач съм, но няма как да ме убедите, че електронните цигари са също толкова вредни, колкото обикновените. Няма дим, няма катран, няма ги и останалите около 500 вредни съставки. Със сигурност не са безвредни, но не са толкова вредни колкото обикновените цигари.

10

Аха

преди 5 години

от горящите цигари се получава ракот нагряващи цигари се получава ракот изпаряващи цигари се получава ракот мръсен въздух се получава ракизвода е отива се на село най-добре на планина и там се живее

9

Догтор путнаем

преди 5 години

"пропилен глицерин?!?!?! Колко да вярвам на полуграмотни????Електронната цигара не е сред канцерогените- ФАКТ!!!Аз отказа цигарите чрез електронна цигара-Факт-мисля! :)

8

Я

преди 5 години

Д-р Ангелова, *** от Булгартабак колко ви плати за тези глупости ?! И нито дума за истинските цигари, нали ?! Между другото аз гледах предаването и въпроса на водещия беше за нагряващите устройства като Айкос , не за тези с течност , обаче не се чу нито дума за тях !?

7

Анонимен

преди 5 години

Новите модели I Qos са на цени над 200лв - пълен смях!Пушачите са пълни баламурници.Да си превръщаш парите в пепел е едно от уникално тъпите неща.Разбира се държавата е винвна, че си слабохарактерен, на теб нищо ти няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Най-сигурния начин да се откажат цигарите е като не се пуши.Пробвах го преди 9 години и действа!100% изпитан метод!

5

Анонимен

преди 5 години

Българина пуши като комин, но пък е много притеснен, че въздуха бил мръсен, защото някакви НПО самозванци били казали така - разум нула, шизофрения на макс.

4

Анонимен

преди 5 години

Не е пушек, а пара.

3

Анонимен

преди 5 години

До 10Ами пуши си бе и си вкарвай още отрови в организма, ако ти е малко само замърсяването от софийския въздух. На мен обаче и на още много ни стига този въздух, та да ви вкарваме и допълнително замърсители с по-вредни ли по-малко вредни. Вредата си е вреда

2

Анонимен

преди 5 години

"Не по-малко вредни, а изобщо вредни това трябва да е акцентът."Политиката за тотална ерадикация(премахване) на вредните неща на СЗО е адски ***. Ако можеха официално да им зададат въпроса: "Кое е по-вредно - пушенето или дишането на софийския въздух", щяха да отговорят че и двете са вредни, но за софийския въздух няма достатъчно изследвания... И дишането на софийски въздух не помага да откажем пушенето... Хахахахах

1

Анонимен

преди 5 години

Само на глигантабак бъркочите в махорките са полезни. Направо си правете инхалации с тях.