26

Анонимен

преди 5 години

До Резолюция ООНТочно! Браво!

25

Резолюция ООН

преди 5 години

С какво бре Захариева, наследничко на Митов, Русия те заплаши в Черно и Азовско море, с бомба ли те заплаши в 12 клм. български води?С какво бе жена, ами ББ, вие нормални ли сте? Да бяхте питали БГ народът, с какво Русия ни заплашва в Азовско и Черно море?Ще видите Белене, газ, хъб на куково лято.САЩ ви предлагат война и ДЕСЕТ МИЛИАРДА да им платите за фърчила секънд хенд,и имат безплатни бази.Русия ви предлага икономически проекти.Ще избягате по хасиендите в САЩ, а българите ке воюват.

24

Резолюция Крим

преди 5 години

А нещо за позицията на България и новата резолюция на ООН, БГ не само, че признава грубата военна сила в Черно и Азовско море, но и милитаризация на Крим.Забележете учствала в изготвянето на Резолюцията - БГ.ГЕРБ ще ни вкарат във война - без българите да знаят, къде е позицията на МВнР, да чуем пуделите на САЩ?66 поддържат Резолюцията, между които пуделът БГ, 72 държави се въздържат, и 19 са против. Или от 157 гласували държави - част от тях неприсъствали, верните пудели на САЩ са 66.

23

Анонимен

преди 5 години

Сърбите сами си правят войните и взимането им на теретории .Вярват, че Русия ще им върни Косово ще им вземат още територии никой няма да си мръдне пръста за тях ***!

22

Анонимен

преди 5 години

Какви ги дрънкаш бе до 18 ти си предател щом плюеш България да ни мразят бе който ни е мразел не просъществувал дъгко като цялостна държава !

21

Анонимен

преди 5 години

До 13 Щатите създадоха Косово и направиха ислямската дъга. Още една отворена врата за ислямизацията на Европа. А ние сме последната дупка на кавала. В един военен конфликт няма да си мръднат пръста за нас, никой не ни брои за нищо, само за територия, на която да си разположат базите. Дори и боеспособна армия нямаме вече, оградата ни пада периодически, а флотът май отиде за скраб. Много "добре" изиграни карти!

20

Коки

преди 5 години

До Анонимен 11Ти мислиш ли, че те ще искат въздушно пространство. Те е си го извоюват, ние не можем да ги спрем. Няма с кой и какво. Армия и въоръжение няма.

19

Анонимен

преди 5 години

До 18Ще ти се, неадекватнико, но и с Ердоган и с Путин в момента се поддържат нормални отношения, в икономически и политически нюанс. Това че има спряни проекти и чивтокопитни квичащи безделници като теб, не променя реалноста по абсолютно никакъв начин, колкото и да се напиняш.А в спора между сърбия и Косово, предателите от българска гледна точка са ясни. Ти обаче нямаш родова памет, българско самосъзнание. Ти си един празен индивид който работи драскач по новинарски сайтове.

18

Анонимен

преди 5 години

До13Коой какви отношения !Я спри да се излагаш, никой не обича България !С кои имате добри отношения с Русия ? А може би Турция :) Или Гърция ? Никой не ви уважава ! Никой не уважава ПРЕДАТЕЛИ !Това го запомни добре, ще ти е от полза !

17

Анонимен

преди 5 години

Русия няма да смее да се бърка.

16

Боби

преди 5 години

Русия ще пасува в един подобен конфликт. сърбия е прекалено изолирана и географски и политически

15

Анонимен

преди 5 години

Тръгнели Русия и тя да се забърква в тоя конфликт. Сама ще се затрие.

14

Анонимен

преди 5 години

Световен конфликт заради тая дупка сърбия и малката провинция косово няма да избухне. Ако Русия наруши въздупното ни пространство (Натовско) ще продължи да отнася санкции и всички знаем до къде се стига с тях. Само наивници смятат че санкциите не се отразяват на руската икономика.

13

Анонимен

преди 5 години

И кой точно ще намокри България в такъв конфликт? Май 70% от течното ти мозъче още спят. Нито Русия, нито Турция ще ни кажат копче. Ние, за разлика от загубеняците дето обичат да видят по върбите, сме си изиграли някои от картите правилно и имаме добри отношения с всички големи играчи. Въпрос на политическа адекватност от наша страна. Продължавай да бълнуваш и да се вълнуваш, не пречиш : )

12

Анонимен

преди 5 години

И как ще ги спрете ? По точно кой и с какво ?

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯ па този :D a кой ще даде въздушнп пространство на Русия? Никой :)

10

Анонимен

преди 5 години

До 8 Ако си мислиш че България ще излезне суха от този конфликт, жестоко се заблуждаваш!Не казвай ХОП преди да си скочил !

9

Анонимен

преди 5 години

До 1Грешка няма да има този път! НАТО ще бъде размазано !Както яде бой в Украйна така и в Сирия !Те го знаят много-добре, затова са против косовската армия, ако не си следил новините !

8

Анонимен

преди 5 години

Ех, горките върболюбци: "Сърбия продължава да смята населеното предимно с албанци Косово за своя територия, макар че регионът обяви независимост преди близо 11 години".А мама Раша прави същото в Украйна и няма последствия за тях. Украйна и сърбия сеструи по участ.Всеки жален квичеж сръбски, песен за българското ухо.

7

Анонимен

преди 5 години

На администраторчето искам да му предам много-поздрави от Полша :)Колкото и да блокираш пак сме на линия !