115

Интересна ситуация

преди 5 години

От четри години Украйна има мазохистична мания - Русия да я побие малко и все не и вързва!Сега садо-мазо европейски гейове ще помагат :)

114

Скептик

преди 5 години

И като им даде Фслоса, каза им, бъдете Кефъли, защото казано е: повече прасенков ще мине през иглени уши откошкото да види Азов.

113

A

преди 5 години

До АнонименДнешните така наречени "руснаци" не знаят, а малкото от тях които знаят не смеят да кажат как се е наричала Московията през 13 до 15 век - Монголски хаганат "Златна орда" !Е, ние, днешните българи, поне знаем как как се е наричала България по това време - Османска империя!Присмял се Хърбел на Щърбел!

112

Анонимен

преди 5 години

Днешните така наречени "руснаци" не знаят, а малкото от тях които знаят не смеят да кажат как се е наричала Московията през 13 до 15 век - Монголски хаганат "Златна орда" !

111

Анонимен

преди 5 години

Украйна се освободи от монголското робство на Московията !

110

ни са знай

преди 5 години

Честита им АВТОФЕКАЛИЯ на управляващите в Украйна!Но няма да трае дълго,,,,,

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1101.Автокефалност не се възстановява, ако никога не е съществувала.2. Автокефалност се ДАВА на Вселенски събор, а не с подписа на провалил се туркогрък, сложен начело на някога великата Константинополска Патриаршия.Отвори историята/ама за кво ти е, бело и Преслава ти стигат/ - българската църква става автокефална след Вселенския събор в Константинопол, когато Борис Първи успява да скара папата с патриарха...Да,планът Ран-Ът работи...Проста,неука,бедна БългарияМат'рялКато тебе

108

Анонимен

преди 5 години

Украйна има точно толкова резон, колкото Македония. От 20 год работя с украинци, нито един, повтарям НИТО ЕДИН не говори на друг език, освен руски - нито помежду си, нито с родителите си, нито с когото и да е. Няма тюукраински език,точно както не съществува и македонски. Останалото са политики, мръсотия, геополитика, интереси и много, много, много пари.А форумите и надвикването са за масите, за матр"яла.Те врескат и се надвикват,а онея прибират милиардите.Те така

107

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 110Ти сам стигна до логичния извод, че Украйна е Русия. Браво!!!

106

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Да си ползваш главата? Да! Когато Грузия нападна Осетия кой бе президент? На този ден да не бе случайно откриването на Олимпийските игри в Пекин? След края на конфликта Грузия да е имала проблеми с Русия? Грузия изгони ли позорно този президент? Сега къде е този бивш президент? Украйна има ли проблеми с този бивш президент? Този президент *** ли е на Вашингтон? Украйна има ли проблеми с правата на малцинствата? Газовата кралица нали се нуждаеше от"спешна"операция в Европа? А?

105

Анонимен

преди 5 години

Украйна отхвърли руското робство и възстанови автокефалността на православната си църква.Един ден ще си възстанови и откраднатото от Московията име - Киевска Рус !

104

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ С НАЙ-ЛОША ИНФРАСТРУКТУРА БЕДНОСТ РАЗРУХА НО ЕВРОПА ПОМАГА НА СТРАНИ КОИТО НЕ СА ЧЛЕН НА СЪЮЗА.....НА БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ ОТДЕЛИ ТОЗ ХУБАВИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.

103

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСега погледнах в Уикипедията Гройсман, Владимир,прекръстил се наскоро на Володи́мир Гро́йсман(какво ли не правят парите,даже и името може да си смениш на Володимир без угризения)ОтецБорис Исаакович ГройсманМатьанна Израилевна ГройсманНе се излагайте и не си сменяйте имената заради украинската психопатия и шизофрения,с фашистко-нацистки уклон!

102

ognyanz

преди 5 години

До (*_*): ЕС нищо няма да направят - това, което приказва Федерика Могерини са само приказки и нищо повече. Това, което наистина може да помогне е да се постигне споразумение между Русия и Украйна за преминаването на кораби (не военни) пред Керченския проток. Но това ше стане по-късно, след изборите в Украйна. Засега Порошенко счита, че печели повече точки от конфронтацията. Дано наистина не се реши на по-сериозна провокация.

101

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ГРОЙСМАН Е ЧИСТОКРЪВЕН СЛАВЯНИН-УКРАИНЕЦ. ИЗОБЩО В МОМЕНТА ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СЛАВЯНИ !

100

(*_*)

преди 5 години

До МишоТипично по детински се опитваш да обвиняваш ЕС за лaйнатa ,които русия изсpa.русия беше тази която нападна Украйна (а и Грузия).Не знам от какво ти е писнало ,ама между временно може да пробваш да си ползваш мозъка - не е там само за да ти запълва между-ушното пространство.

99

Анонимен

преди 5 години

Какво ще наравите?Ще изпратите още въоръжени фашисто-нацисти и да се избиват хората помежду си в Украйна?Да страдат невинни хора,деца,старци?Да треперят хората от страх дали ще оживеят до следващия ден?Стига!

98

Анонимен

преди 5 години

Не мога да си обясня как европейците - движещия мотор на прогреса и науката,на екологията,понякога са такива дебилни и не виждат,че с конфликтите Украйна,ще ни плашат непрекъснато от сблъсъци и военни действия в Европа и държат в напрежение!Този спор и конфликт Украйна-Русия трябва да се потуши на всяка цена,защото е опасен за всички европейци,не само за Черноморските държави!

97

Анонимен

преди 5 години

Украйна защо не я искат в ЕС??Да си я вземат европейците................но нещо не я искат, нали??

96

хохолите капут!

преди 5 години

ЕС ще осигури помощ на неонацистите за региона на Азовско море..........