15

Анонимен

преди 5 години

Аз имам една приятелка, на 43, без шансове да се омъжи. А вече е готова да си легне и с едноок ром от африкано - индийски произход. Само и само да се омъжи и да има дете. Тя навремето ходеше по дискотеки и се радваше на живота. Когато стана на 30 на няколко пъти се позадържа за по - дълго с мъж. На 40 един я води 1 година и я заряза, че е стара. Разбирам я. Всеки си плаща за греховете, обаче. До преди няколко години плачеше, че е сама. Сега е дебеличка самотна хардкор феминистка.

14

Анонимен

преди 5 години

Силно препоръчвам, ако не желаете да изпитвате дискомфорта от бременността, да не забременявате. Използвайте противозачатъни. Ако ли не, ако все пак желаете да изпитате усещането да си майка, то носете си кръста. Не е толкова трудно и не е невъзможно. Вашите майки и нашите майки са го направили при условия нмого по - тежки от сегашните и не са се оплаквали. Майка ми, бог да я прости, ми разказваше как съм я ритал и как е повръщала заради мен. И ме обичаше као всяка майка, безусловно.

13

Анонимен

преди 5 години

Мобилните телефони предизвикват аномалии в централната И периферната нервна система и са много вредни за плода. Както и безжичния нет. Бременната не трабва да бъде в една сграда с джиесем или безжичен нет. Кви приложения, кви 5 лева???

12

Анонимен

преди 5 години

Приложенията са бавноразвиващи, които не могат да си ползват мозъците. Няма по-добра тренировка за мозъка от мисленето и планирането.

11

Анонимен

преди 5 години

"Бременната може да качи в приложението цялата документация, свързана с бременността - снимки от ехограф, изследвания, резултати. Партньорът ѝ пък има възможност да инсталира дубликат на апликацията на собственото си устройство, за да може да бъде информиран какво се случва с половинката му и също така"Ние с жена ми си комуникираме лице в лице, не през телефоните си. Въобще какви са тези глупости, как ли раодихме и отгледахме дете преди 4 години без телефон?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Ужасно е знам го от една приятелка която на 20 забременя а преди това всеки ден ходеше на дискотека . От тогава е нещастна.

9

Анонимен

преди 5 години

Също не е лошо да се замислят техните деца колко са дебели, когато пишат за другите такива...тия освен да си цъкат на телефоните друго не правят, а природата е табу за тях, че може да няма интернет и затова не се ходи....

8

Анонимен

преди 5 години

Тези двечките са едно доста неприятни женици, вживели се в ролята си на стожер в обществото, хулещи почти всичко по един техен си уж "оригинален" начин, но за съжаление не търпят критика. А трябва, защото много са си повярвали...и има какво да научат!

7

Анонимен

преди 5 години

Заглавието ви е неразбираемо, както обикновено.

6

Анонимен

преди 5 години

Хайде задружно да го преместим.

5

Анонимен

преди 5 години

до 2 Като чуете името Виктория Бекъм и си предтавяте лигла от класа, но тя както е 50 кила е родила цели 4 деца на Бекъм.

4

майко моя

преди 5 години

Смукачки на пари, що ги популяризирате с техните лигавщини

3

Анонимен

преди 5 години

Тези двенките и те колко пари завлякоха по европейски програми, не ми се смята. Ще каже човек, че преди години нашите майки не са се справили с раждането и са имали нужда от подобни приложения.

2

Анонимен

преди 5 години

Айде поредното натякване колко е ужасно да си бременна. После що има демографска криза. Едно време по пет деца са гледали, лигли.

1

Бате Гойко

преди 5 години

".. онова там вътре ще излезе от онова там долу в един момент, а това със сигурност боли та се не трае"Майко мила, Джеси!